Polemik & Kulis
21 Haz 2022 19:24 Son Güncelleme: 21 Haz 2022 23:17

Tele 1'den Halk TV'ye flaş transfer! Kuruluş sürecinde yer almıştı…

Tele1 TV’nin Ege Bölge Merkezi’nin kuruluşunda yer alan isim Halk TV’ye transfer oldu.

Tele1 TV’nin Ege Bölge Merkezi’nin kuruluş sürecinde yer alan muhabir/sunucu Eda Eren, Halk TV İzmir merkezine transfer oldu.

İki yıl önce gazeteci-televizyoncu Tuncay Mollaveisoğlu ile İzmir’de Ege Bölge yapılanmasını kuran, stüdyo ve ofis açan Tele1’in ardından Halk TV de harekete geçti.

Ofis açarak yayın hazırlıklarına resmen başlayan Halk TV, deprem, sel, yangın felaketlerinde bölgeden yaptığı canlı yayınlarla dikkat çeken, aynı zamanda Ege Saati adlı programı hazırlayıp sunan Eda Eren’i kadrosuna kattı.

Eda Eren Halk TV’de haberciliğin yanı sıra Ege’yi dolaşarak kent merkezlerinden hazırlayacağı bir program ile yayınlarını sürdürecek.

EDA EREN KİMDİR?

5 Mart 1990’da İzmir’de doğdu. 2011 yılında Yaşar Üniversitesi'nden mezun olup okul yıllarından beri yaptığı sunuculuk hayatına başladı. Açılış, tören, konser, festival gibi birçok etkinliğin hem organizasyonunda hem de sunumunda görev aldı.

İzmir Can Radyo'ya çok dinlenen Hayatın Eda’sı isimli radyo programını hazırlayıp sundu.

2020 yılında TELE 1 TV Ege Bölge merkezinin kuruluşunda yer aldı. Muhabirliğin yanı sıra kendi hazırlayıp sunduğu bölge gündemini aktaran çeşitli programlar yaptı.

TELE 1'DE SON KONUĞU DİDİM BELEDİYE BAŞKANI OLDU

Tele 1'de Cumartesi günü yayınlanan Ege Saati programını sunan Eda Eren son olarak 18 Haziran 2022 tarihinde Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ı konuk olarak ağırladı.