Medya
07 Eyl 2022 17:42 Son Güncelleme: 07 Eyl 2022 18:01

Tele 1'de sürpriz ayrılık! Hangi ünlü ekran yüzü kanalla yollarını ayırdı?

Tele1 kanalının ekran yüzlerinden olan isim sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımında sunmakta olduğu programını sonlandırma kararı aldığını açıkladı.

Tele1 kanalının ekran yüzlerinden olan bir isim programının sona erdiğini açıkladı. Tele1 kanalında “Mercek” adlı programı sunan Tuba Emlek, kanalla yollarını ayırdığını duyurdu.

TUBA EMLEK TELE 1’DEN AYRILDIĞINI DUYURDU

Vedasını sosyal medya hesabından duyuran Emlek, kısa açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

”Mercek programını Tele1 TV’de sonlandırma kararı aldım. Bazen kişinin ilkeleri ve yayıncılık anlayışı kurumunkilerle uyuşamayabiliyor.Dargınlık, kırgınlık yok. Merdan Yanerdağ ve Tele 1 ailesine başarılar diliyorum. Desteğiniz ve güveniniz için teşekkürler.”

TUBA EMLEK KİMDİR?

Tuba Emlek, gazeteci, yazar, program yapımcısı ve sunucusu olarak televizyon dünyasında yer almış, Yurt Gazetesinde de köşe yazarlığı yapmıştır. Aynı zamanda Halk TV'de program yapımcısı ve sunucusu olarak çalışmalarını sürdürmüş, daha önce Patronlar Dünyasında köşe yazarlığı yapmıştır. 

Dialog Anlatım İletişim'de Spikerlik ve Sunuculuk eğitimi alan Tuba Emlek, 2011 yılında İstanbul Kadıköy'de Müteahhit olarak tanınan Volkan Uras ile evlenmiştir. Bu zamana kadar İz Bırakanlar ve Kahraman Kadınlar isimli iki kitabını okuyucularla paylaşmıştır.