Medya
26 Mayıs 2022 23:17 Son Güncelleme: 26 Mayıs 2022 23:21

TELE 1 kanalında üst düzey ayrılık! Sosyal medyadan duyurdu...

TELE 1 kanalında program müdürü olarak görev yapan isim kurumdan ayrıldığını duyurdu.

Yaklaşık 1 yıl önce TELE 1’de program müdürü olarak görev yapmaya başlayan Berna Can, kanal ile yollarını ayırdı.

"TELE 1 AİLESİNE BAŞARILAR DİLERİM"

 Ayrılık haberini kendisine ait twitter hesabından duyuran Can, “Tele1 ile yollarımızı resmî olarak ayırmış bulunmaktayız. Bir yıla yakın süren yol arkadaşlığımızın karşılıklı kattığı ve kazandırdığı değer şüphesizdir. Görev ve yetki devri yaptığım arkadaşlarıma ve Tele ailesine bu uzun ve zor yolculukta sonsuz başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

 Can paylaşımının devamında “Bana ve yayın anlayışıma güvenen tüm yönetici, dost ve konuklarıma, programcılarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bir gün bir yerlerde, yeniden ve mutlaka” dedi.

 Berna Can daha önce de Halk TV’de program müdürü olarak görev yapmıştı.

 BERNA CAN KİMDİR?

Berna Can, 24 Temmuz 1980 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Kariyerine yerel yayıncılıkta köşe yazarı olarak başlayan Can, ulusal medyada sırasıyla Habertürk, CNN Türk ve Cem TV’de olmak üzere birden fazla programın yapım ve yayın yönetmenliğini yürütmüştür.

 Erol Mütercimler’le Aynanın Arkası, Önay Alpago & Hüsniye Kaya ile 10 Numara, Gündem Özel gibi başlıca programların yapımcılığını üstlenmiştir.

 2014 Yerel Seçimleri Adana Seçim Koordinatörlüğü & 2019 İzmir / CHP Menderes Seçim koordinatörlüğünü görevlerini üstlenmiş olan Berna Can, Şişli Belediyesi Medya Müdürlüğü görevinden ayrılarak kariyerne Halk TV'de devam etmiştir.

ETİKETLER
#tele 1 #berna can