Gündem
05 Nis 2023 17:11 Son Güncelleme: 05 Nis 2023 17:12

Teknik direktör arayan Trabzonspor’da Sergen Yalçın sesleri

Sezonun son hedefi olan Türkiye Kupası'na veda eden Trabzonspor'da Orhan Ak'ın görevi bırakması ile yeni teknik direktör arayışı hız kazandı. Bordo mavililerde Sergen Yalçın ismi ön plana çıkıyor.

Ligde hayal kırıklığı yaşadığı bir sezon geçiren Trabzonspor’da Türkiye Kupası’na da veda edilmesiyle Orhan Ak da görevi bıraktı. Abdullah Avcı’nın ayrılışının ardından yeni yönetimin sezon sonuna kadar kalmasını istediği yardımcı antrenör Orhan Ak, Ankaragücü karşısında alınan mağlubiyetin ardından istifa etti.

Çalkantılı bir dönem geçiren bordo mavililerde gözler yeni teknik adama çevrilmiş durumda. Daha önce gündeme gelen isimlerin en başında Sergen Yalçın var. Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra başka bir takım çalıştırmayan ve şu an boşta olan Sergen Yalçın ismi üzerinde yoğunlaşan Trabzonspor yönetimi genç hocayı gündeminin ilk sırasına koydu.

Daha önce bordo mavili forma altında futbol oynayan Sergen Yalçın’ı ciddi şekilde düşünen Trabzonspor’da İlhan Palut’u gündeminde tutarken Vincenzo Montella ve Çağdaş Atan isimleri de sıkça konuşuluyor.

GÖRÜŞME OLMASI BEKLENİYOR
Yerel basında yer alan haberlere göre Montella ve Çağdaş Atan’ın hali hazırda bir takım çalıştırıyor olmaları nedeniyle Sergen Yalçın favori konumda yer alıyor. Alınan bilgilere göre Ertuğrul Doğan başkanlığında toplanan yeni yönetim en kısa zamanda Yalçın ile pazarlık masasına oturacak.

Mali anlamda ciddi bir yapılanmaya giren Karadeniz ekibinde Sergen Yalçın’ın talep edeceği maaş anlaşma zemini için oldukça önemli. Daha önce Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın’ın Süper Lig’e tekrar dönüp dönmeyeceği merak ediliyor.