Medya
17 Oca 2013 11:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:38

TEKE TEK'TE GECİKTİRİCİ ÖNLEMİ!

Fatih Altaylı ile Levent Kırca'nın büyük kapışmasına yol açan Teke Tek'te geciktirici önlemi alındığı ortaya çıktı

‘TEKE TEK’TE GECiKTiRiCi ÖNLEMi!

Şimdiden 2013 yılına damgasını vuran bir ‘Teke Tek’ izledik Habertürk’te. ‘Tek Tek’, 1995 yılından bu yana devam eden nadir televizyon programlarından biri. 18 yıllık yayın hayatının unutulmaz programlarının başında yer alacak bir buluşmaydı Altaylı’yla Levent Kırca’nınki.

İŞTE O TARTIŞMA : VİDEO

Bir sohbet programında ‘acil durum’ konuklarla nasıl konuşulması gerektiği, nasıl tutum sergilenmesi gerektiği konusunda bir dersti. Köşe yazarı ağabey ve ablalar çok yazacaktır bunu. Biz başka bir açıdan bakalım; gelen konuk Levent Kırca olunca canlı yayın ‘Teke Tek’ de anlaşılan bir ‘RTÜK ceza tedbiri’ alınmış. ‘Teke Tek’ programında ‘yayın geciktime’ metodu uygulanmıştır. Programın başında Levent Kırca; “49 yıldır hem aktif olmak, gündemde olmak, her zaman makbul olmak...” dedikten sonra “Ne demek yani ve yani 49 yıldır hem aktif olmak” diye tekrar cümlenin başına döndü.

“Ben box office’in...”
Sanırım saat 24.00’e gelirken yani programın son bölümünde yer alan bir söz de ‘yayın geciktirme’yle bertaraf edildi! Kırca’dan “Yani ben bugün kariyerini box office’in ... etmiş bir sanatçı değilim” sözleri duyuldu. Teknik olarak tedbiri almak, demek ki mümkün oluyor!

Sina Koloğlu’nun yazısının tamamı için tıklayın