Politika
24 Ağu 2021 13:31 Son Güncelleme: 24 Ağu 2021 13:39

Teke Tek’te Erdoğan’la ilgili bomba iddia! ‘Yerine o mu aday olacak?’

Habertürk’teki Teke Tek programında Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nu konuk eden Fatih Altaylı, kulislerde geçen bomba bir iddiayı gündeme getirdi.

Türkiye’de siyasetin gündemine her geçen gün yeni gelişmeler ve iddialar oturuyor. Özellikle Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağına dair birçok senaryo ve tahmin gündeme gelirken, gazeteci Fatih Altaylı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında gündem yaratacak bir iddiaya canlı yayında değindi.

“ZAYIF BİR İHTİMAL...”

Teke Tek programına Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun konuk eden Altaylı, siyaset kulislerinde geçtiğini belirttiği şok iddiayı konuğuna sordu.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün AKP'den cumhurbaşkanı adayı olacağına dair iddialar hakkındaki sorusunu cevaplayan Karamollaoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Ben bunu zayıf bir ihtimal olarak görüyorum. Sayın Erdoğan ile Sayın Gül'ün arası bu kadar açılmışken Sayın Erdoğan'ın kendi yerine Sayın Gül'ü düşüneceğini zannetmiyorum. Erdoğan'ın Abdullah Gül Bey'e karşı güveni sarsılmış güveni yok...İkincisi böyle bir teklif olsa Abdullah Bey kabul eder mi? Erdoğan ve partisi kamuoyunda ciddi manada oy kaydederken Abdullah Gül bu riski üstlenir mi? İşte bu noktada da tereddüt içindeyim. Bu bakımdan her iki yönden de riskli ve düşünülmesi gerek bir karar var. "