Televizyon
07 Şub 2019 18:03 Son Güncelleme: 07 Şub 2019 18:08

Tek Yürek bu akşam başlıyor! Büyük işler yapma vakti!

TRT 1 ekranında bu akşam başlayacak olan Tek Yürek için geri sayım başladı.

Günlerdir tanıtımı süren Tek Yürek dizisinin ilk bölümü için geri sayım başladı. Geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Tek Yürek dizisi saat 20.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. 

TEK YÜREK İLK BÖLÜM FRAGMANI

Kanada'da yaşayan Halit, eşini kaybettikten sonra, kızı Deniz ve oğlu Rüzgar'la yapayalnız kalır. Buz hokeyi koçluğu yaptığı takımda bir oyuncusuyla yaşadığı bir olay kariyerinin son bulmasına neden olur. Çocuklarıyla İstanbul'a, babasından kalma evlerine geri döner. Tam bu sırada, semtinin Belediye Başkanıyla tesadüfen karşılaşır ve bu vesileyle de buz pistinden haberdar olur. Başkan vizyon sahibi, spora düşkün girişimci bir kişidir. Yıllar önce buz pistini kurmuş, 'Geri Dönüşüm' projesi kapsamında insanları paten yapmaya teşvik etmek istemiştir. Şimdi bu mekanda daha büyük işler yapma vakti gelmiştir. Bu güzel tesadüf Halit'e yeni bir fırsat verir, bir buz hokeyi takımı kuracaktır ama kimle?

Halit hiç bir zaman kolayı seçmemiştir hayatı boyunca. Takımı mahallenin delikanlılarından kurmaya karar verir. Buz hokeyinden habersiz olan gençlerden. Kardeşi ve arkadaşları için her zorluğa göğüs geren ekibin lideri, Yiğit "Hercai", Yusuf "Arabulucu", Oğuzhan "Becerikli", Akif "Çocuk kalpli", Mazlum ve mahallenin kötü adamı Sait'in naif oğlu Umut'tan.

TEK YÜREK KONUSU

Zeytinburnu belediyesinin hazırladığı bir topluma kazandırma projesi sonucunda ortaya çıkan bir buz hokeyi takımın Halit hocanın katkıları ile sıfır noktasından zirve noktasına yani şampiyonluğa giden efsanevi hikayesi anlatılacak. Halit hoca Kanada'da buz hokeyi koçluğu yaparken eşini kaybeder ve ülkesinde bu işe devam eder. Halit zoru seven, imkansızı imkanlı yapmaya kararlı bir koçtur ve mahallenin gençlerinden profesyonel bir takım kurup dünya şampiyonu olmayı hayal eder.

TEK YÜREK OYUNCU KADROSU

Dizinin senaryosunu Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli'nin kaleme alırken, yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin üstlenecek. Başrollerinde Tayanç Ayaydın, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar ve Vildan Atasever gibi önemli isimler yer alacak. Bu takımda ise Hercai" lakaplı takımın kaptanı Yiğit, arabulucu lakaplı Yusuf , becerikli lakaplı Oğuzhan, çocuk kalpli lakaplı Akif, Mazlum ve Umut'tan oluşur.