Gündem
21 Eyl 2010 15:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:38

TEK KANALLI DÖNEMİN EFSANE SPİKERİNİN GÖZYAŞARTAN HİKAYESİ!

Yıllarca sesiyle ve akıcı konuşmasıyla hayatını kazanan efsane spikerin inanılmaz dramı!

Eski haber spikeri Tuna Huş 2000'de geçirdiği felç yüzünden konuşma, yazma ve okuma yetilerini kaybetmişti.

Televizyonu izleyemiyordu

Kanaltürk'teki '2. Sayfa'ya eşi Berrin Huş ile konuk olan Tuna Huş sorulan sorulara yalnızca 'Evet' ya da 'Hayır' diye cevap verebildi. Tuna Huş'un yerine eşi Berrin söz aldı ve şunları söyledi:

"Çok zor günler geçirdik. Öyle ağır bir hastalıktı ki doktorlar yaşamasına 'mucize' gözüyle baktı. Yıllarca sesiyle ve akıcı konuşmasıyla hayatını kazanan adam, 53 günlük komadan çıktıktan sonra tek kelime edemiyordu. Uzun süre kendi görüntülerini ve televizyonu izlemeyemedi."
 
Ali ve Tuna 'alo' demiyor

Berrin Huş sözlerine şöyle devam etti: Tuna'nın en büyük üzüntüsü, kırgınlığı ilk evliliğinden olan oğulları Ali ve Tuna'nın kendisini hiç aramaması oldu. Ali 8 yıldır, Tuna ise 3 yıldır babalarına bir 'Alo' demedi. Tuna onları çok özlüyor. Ama yalnızca derin derin 'Offff' çekiyor. Galatasaraylı eski bir basketbolcu olan Tuna'ya kulübü de sahip çıkmadı ne yazık ki. Rahmetli Özhan Canaydın kişisel olarak hastane borçlarımızın bir bölümünü ödedi. Şu an emekli bir maaşımız var. Yarısı kiraya gidiyor. Ama harika bir evlat yetiştirdik. Kızımız Zeynep hukuk fakültesinde başarıyla okuyor. Kimseye muhtaç değiliz. Tuna'nın tek isteği ilgi. Bir de Tuna konuşmayı çok özlüyor..

ETİKETLER
#tuna huş