Magazin
05 Eki 2023 13:57 Son Güncelleme: 05 Eki 2023 14:01

Tedaviyi reddettiği iddia edilen Harika Avcı'nın son görüntüsü üzdü

Uzunca bir süredir hastalığı nedeniyle evinden çıkmayan ve kimseyle görüşmediği söylenen Harika Avcı, yıllar sonra görüntülendi. Ünlü ismin son hali görenleri üzdü.

Kameralardan uzak bir hayat yaşayan Harika Avcı, 6 aydır kirasını ödeyemediği iddia edilen Bakırköy'deki evinin önünde görüntülendi. Sağlık durumun iyi olduğunu söyleyen Harika Avcı, "İyiyim, bomba gibiyim" derken kirasını ödemediği iddiasını da reddetti.

 

Avcı, "Yakın zamanda abinizi kaybetmişsiniz, başınız sağ olsun" sorusu üzerine de "Abim hayatta, yok öyle bir şey" ifadelerini kullandı. Ancak Avcı'nın komşuları ve esnaflar, sanatçının abisinin vefat ettiğini naaşının da evden çıkarıldığını söyledi.

Harika Avcı'nın ev sahibi de "Kendisinden haber alamayınca kapıcıdan gidip bakmasını istedik. Telefonu kapalı, kapıcılara da kapıyı açmadı. Biz de karakola ve savcılığa gittik. Arama kararı çıkartarak çilingirle birlikte eve gittik. Biz eve girerken birden kapının arkasından çıkıp 'ne yapıyorsunuz, evi mi gasp ediyorsunuz' diyerek bağırdı. Sonra da kapıyı yüzümüze kapattı" dedi. Avcı'nın evinin çöp eve dönüştüğü de iddialar arasında.

ETİKETLER
#harika avcı #tedavi