Polemik & Kulis
07 Mayıs 2018 17:01 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:11

Tedavi için Almanya'ya uçmuştu! Aydın Doğan Türkiye'ye dönecek mi?

Aydın Doğan, hem doktorlarıyla hastalık sürecine ilişkin yaptığı görüşmeler doğrultusunda, hem de hukukçularla istişarelerin ardından kararını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son dönemde yaptığı konuşmalarda "28 Şubat'ın sivil ayağına" da operasyon çağrısında bulunmuştu.

Erdoğan 28 Şubat sürecine ilişkin, "Sendikalar, medya, iş dünyası... O dönem ‘Beşli Çete’ mi, ne diyorlardı? Ama bunlara hiç dokunulmadı şu ana kadar. Bizim tek arzumuz, adaletin tecelli edilmesidir" ifadelerini kullanmıştı.

GÖZLER AYDIN DOĞAN'A ÇEVRİLDİ

Operasyon çağrılarının ardından gözler Doğan Grubu'na çevrildi. Zira, hükümet medyası, 28 Şubat'ın sivil ayağı ne zaman gündeme gelse Aydın Doğan’ı işaret ediyordu.

Oda Tv'de yer alan habere göre;Aydın Doğan, bu tartışmalar sürdüğü sırada, hem Doğan Medya Grubu'nu Demirören Grubu’na sattı, hem de hastalığı için yurt dışına tedavi olmaya gitti. Aydın Doğan’ın yurt dışına gitmesi, kulislerde, "Yoksa geri dönmeyecek mi" sorularına neden oldu.

AYDIN DOĞAN, TÜRKİYE'YE DÖNÜYOR...

Doğan Grubu kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Aydın Doğan, Almanya’da, holdingin bazı isimlerinin de bulunduğu bir hukuk toplantısı gerçekleştirdi. Aydın Doğan’a, süren tehditler nedeniyle pek çok kimse, "Türkiye’ye dönmeme tavsiyesinde" bulundu. Bu sırada, Doğan’ın kızlarından biri de babasını ziyaret etti.

 Aydın Doğan, hem doktorlarıyla hastalık sürecine ilişkin yaptığı görüşmeler doğrultusunda, hem de hukukçularla istişarelerin ardından kararını verdi.

Aydın Doğan, bugün Türkiye’ye dönüyor...