Polemik & Kulis
10 Mayıs 2023 14:18 Son Güncelleme: 10 Mayıs 2023 14:24

Tecrübeli gazeteci Seferihisar Belediyesi'ne transfer oldu

İzmir Seferihisar Belediyesi, tecrübeli gazeteci Bülent Ergün’ü, Basın ve Yayın Müdürü olarak göreve getirdi. Uzun yıllar ulusal basında çalışan Ergün, iki yıl üst üste Gazetecilik Başarı Ödülü aldı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Basın ve Yayın Müdürlüğü’nün başına ödüllü gazeteci Bülent Ergün’ü getirdi.
Uzun yıllar ulusal basında muhabirlik yapan Ergün, son olarak İstanbul Maltepe Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü olarak görev yapmaktaydı.

Bülent Ergün kimdir?

Gazeteci Bülent Ergün, 1975 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise tahsilini İstanbul’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Gazeteciliğe 1996 yılında Ulusal Basın Ajansı’nda (UBA) başladı.
Uzun yıllar Sabah ve Vatan gibi ulusal gazetelerde muhabirlik ve editörlük yaptı. 2010 ve 2011 yıllarında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin geleneksel Gazetecilik Başarı Ödülü’ne layık görüldü.
Çağdaş Gazeteciler Derneği, Türkiye Gazeteciler Sendikası ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Ergün, son olarak İstanbul Maltepe Belediyesi’nde Basın Danışmanı ve Basın-Yayın Müdürü olarak görev yaptı.