Magazin
14 Mayıs 2021 23:05 Son Güncelleme: 14 Mayıs 2021 23:58

Tecavüz sahnesi olay yaratmıştı! Ünü ülke sınırlarını aştı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Gülten’i Selin Genç, kariyerinin başında olmasına rağmen dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Atv’nin sevilen yapımı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Gülten karakteriyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Selin Genç’in ünü şimdiden ülke sınırlarını aşmış durumda.

1994 İstanbul doğumlu olan oyuncu, aslen Adanalı. Dilek Sabancı Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan oyuncu, ortaokul yıllarından beri oyunculuk hayali kurmuş bir isim. Sonunda hayaline kavuşan oyuncu, kariyerinde de sağlam adımlarla ilerliyor.

SELİN GENÇ LÜBNAN’DAYDI
Geçtiğimiz günlerde Lübnan’a giden oyuncu, orada yoğun bir ilgi ile karşılandı. Arap dünyasında da adını duyurmayı başaran Selin Genç’in ünü, şimdiden Türkiye sınırlarını aşmış görünüyor.

Lübnan’da çeşitli televizyon programlarına katılan ve dergilere röportaj veren oyuncu, hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

3 günlük ziyaretinde yoğun bir medya programına dahil olan Selin Genç için Beyrut’un ünlü stil danışmanı Dalia Ayach, dünya markalarından oluşan bir styling hazırladı. Ortadoğu’da milyonlarca takipçisi bulunan Etbil Arabi (ET) de, Selin Genç ile bir röportaj yaptı.

BAYRAMI AİLESİYLE GEÇİRİYOR
Selin Genç, bayramda ailesiyle buluştu. Oyuncu, ablası ve annesi ile verdiği bir pozu Instagram sayfasından paylaşarak güzel bir sürpriz yaptı.

Takipçileri, oyuncunun annesine olan benzerliğine ise çok şaşırdı.