Magazin
24 Kas 2022 08:55 Son Güncelleme: 24 Kas 2022 08:59

'Tecavüz' isyanından sonra Hadise'den flaş karar!

Ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından yaptığı "tecavüz, taciz, şantaj" açıklamasıyla isyan etmiş, sosyal medya ayağa kalkmıştı. Hadise o açıklamasının ardından ilk kez görüntülendi. Hadise, gazetecilere tepki gösterdi.

30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda gözlerden uzak bir nikah töreni yaparak evlenen şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, 30 Eylül'de tek celsede boşandı.

Hadise, bu sefer de Seren Serengil'in "Reza Zarrab, Ebru Gündeş'le evliyken Hadise ile yasak aşk yaşadı" iddiasıyla konuşulmaya başlandı. Hadise iddialara sosyal medya hesabından cevap vermiş, sosyal medyadan büyük destek görmüştü.

YÜZÜNÜ KAMUFLE ETMEYE ÇALIŞTI

"Tecavüz, taciz, şantaj" açıklamasından sonra Hadise ilk kez, menajeri Haluk Şentürk'ün Etiler'deki ofisinden çıkarken görüntülendi. Makyajsız olan Hadise, şapkasıyla yüzünü kamufle etmeye çalıştı. Yardımcısıyla aracına mini bavulunu yollayan şarkıcı, görüntü vermek istemedi.

 

"BUNDAN SONRA KONUŞMAYACAĞIM"

Snob Magazin'in haberine göre, Makyajsız olduğu gözlenen Hadise, gelen sorular karşısında, "Söylemediğim şeyleri söylemiş gibi yazıyorsunuz, o yüzden bundan sonra konuşmayacağım" diyerek soruları kibarca geri çevirdi.