Magazin
13 Kas 2007 07:54 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:51

"TAZMİNAT ALMAK BİZİM HAKKIMIZ!... MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIZ!..." ARMAĞAN, BÜLENT ERSOY'DAN NE KADAR TAZMİNAT İSTİYOR?....

Bülent Hanım´ın aldığı bir iki ufak tefek takı var. Bülent Hanım bunların peşindeyse onları da iade ederiz. O takıların fiyatı çok değil. Tabi ki tazminat davası açacağız...

İddiaya göre, Ersoy, eşinin üzerine hiçbir şey yapmamıştı. Armağan Uzun bu evin kendisi için alınacağını düşünüyordu. Ersoy vazgeçince Uzun da ayrılmaya karar verdi

Bülent Ersoy´dan boşanmak için İzmir´de mahkemeye başvuran Armağan Uzun´un avukatı Ahmet Ömer Ayçiçek´e bu iddiaları sordum. Uzun´un paragöz biri olarak yansıtılmasının yanlış olduğunu savunan Ayçiçek sorularımı yanıtladı.
n Armağan Bey´in ayrılma kararından sonra özel röportaj için para talep ettiğini okuduk...
Herhangi bir para talep etmiyoruz. Müvekkilim bazı açıklamalarda bulunacak ve biz bu açıklamaların tarafsız yayınlanmasını istiyoruz. Armağan Uzun, Türkiye´nin gündemine oturacak, Türk halkının hoşuna gidecek, kendisinin saygınlığını artıracak açıklamalar yapacak. Çünkü olay magazinel boyutu aşıyor. Bunun bir de sosyal boyutu var.

Sosyal boyutu ne?

Armağan, Anadolu´dan gelen çocukların sesi olacak. Bu çocuğun gözü kimsenin parasında değil. Ayaklarının üzerinde durmak istiyor. Armağan Uzun olmak istiyor. Ersoy´un eşi değil.

Bülent Hanım Armağan Bey´e bugüne kadar neler aldı?

Armağan´a alınan ne ev, ne de araba hiçbir şey yok! Armağan Bey´in 2006 Honda Accord marka arabası var. Onu da evlenmeden önce yaklaşık 25 bin YTL banka kredisi çekerek aldı. Krediyi kendi imkanıyla ödedi.
n Şimdi niye böyle talepte bulunuyor?
Tazminat istemek bizim en doğal hakkımız. Dava henüz açılmadı. Bu sorunun cevabını sizlere en doğru müvekkilim verecektir.

Kafanızdaki rakam nedir?

Daha bunun hesaplamalarını yapıyoruz. Bekleyip, göreceksiniz. Maddi tazminat davası açacağız, maneviyi de düşünüyoruz.

Bülent Hanım Armağan Bey´in anne ve babasının üzerine bir şeyler yapmış...
Bülent Hanım´ın aldığı bir iki ufak tefek takı var. Bülent Hanım bunların peşindeyse onları da iade ederiz. O takıların fiyatı çok değil.

Yaklaşık ne kadar?

Taş çatlasın 10 bin YTL´lik takılardır. Küçük bir kolye ve küçük bir yüzük...

Armağan Bey, Bülent Hanım´a "İzmir´den bir ev al" talebinde bulunmuş...
Kim kimden ev talep etmiş. Bülent Hanım İzmir´de bir daire pazarlığı yapmış. Daire bankadan krediyle alınacaktı, kredi de Bülent Ersoy´un adına alınacaktı. Kredi Ersoy adına çıkıyorsa evin tapusu da Ersoy´un adına çıkar. Bunların hepsi delilli, ispatlı. Kredi Akbank´dan istendi. Araştırın, bulun. Zaten o ev alınmadı. Çünkü Ersoy vazgeçti. Bülent Hanım "İzmir´den bir ev alalım, beraber oturalım" diyor, peki tapu kimin üzerine Ersoy´un. Evin fiyatı 1 milyon dolar. Ev Balçova´da apartman dairesi. Bütün İzmir körfezi ayağının altında, Princess Otel´in orada. Ev için Akbank´tan kredi çıkmış ama almaktan vazgeçmiş.
-Armağan Bey evi kendi üzerine mi istedi acaba?
Anlatmak istediğim bir ev alınıyorsa Bülent Hanım bunu kendine alıyor. Araştırsınlar Armağan Uzun adına alınmış bir gayrimenkul ve araba var mı çıkartsınlar. Armağan, Bülent Hanım´ın ekonomik gücünden nemalanmak için evlenmedi.




Haber: Gülşen Yüksel