Magazin
08 Oca 2012 11:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:12

TATLISES'TEN BOMBA GİBİ BİR MÜJDE! MAVİ GÖZLÜ BİR ÇOCUK İSTİYORUM!

Etiler'deki Tatlıses Kebap'ta eşi Yıldız Hanım ve dostlarıyla yemek yiyen Tatlıses, çocuk isteğini yineledi ancak “Düğün yapmadan olmaz” dedi...

Maslak’ta geçen yıl uğradığı silahlı saldırının ardından sağlığı her geçen gün daha da iyiye giden İbrahim Tatlıses önceki gece eşi Yıldız Hanım ve arkadaşlarıyla Etiler Tatlıses Kebap’ta biraraya geldi. Basın mensuplarının içeri girip görüntü almasına izin veren Tatlıses, ayağa kalkarak herkesle tek tek tokalaştı ve “Sizleri özledim, çok yakında sık sık biraraya geleceğiz, mangal partisi de yapacağız” dedi. Yüzünden gülümseme eksik olmayan Tatlıses yeni yılda çocuk sahibi olmak isteğini de dile getirdi.

Yıldız Hanım’ın gözlerinin içine bakarak “Mavi gözlü esmer bir çocuk olur inşallah” dedi. Ardından ekleyen ünlü sanatçı “Yıldız Hanım hamile değil aman hamile diye yazmayın, ayrıca düğün de yapacağız, tarihi belli değil ancak düğün yapmadan olmaz” diye konuştu. İbrahim Tatlıses çiğköfteleri arka arkaya mideye indirmeyi de ihmal etmedi.

TATLISES, ‘TİTREME’YE KIZDI

‘Hadi şimdi bulun bir Azer Bülbül!’

Azer Bülbül için “Titreyen şarkıcı öldü” gibi sözlerin kullanılması İbrahim Tatlıses’i öfkelendirdi. İbo, twitter’daki sayfasında şunları yazdı: “Genç yaşta aramızdan ayrılan Azer Bülbül kardeşime Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dilerim. Titreyen şarkıcı deyip de alay edenlere sesleniyorum. Hadi şimdi bulun bir Azer Bülbül’de dinleyelim!”