Gündem
04 Eki 2011 09:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:52

TATLISES'İN JET NİKAH KIYMASININ SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI!

İbrahim Tatlıses'in jet nikah kıymasının sebebi hikmeti ortaya çıktı.

 Tatlıses'in hastanede apar topar evlenmesinde Ayşegül Yıldız'ın rest çekmesinin rol oynadığı ortaya çıktı. Yıldız'ın, ünlü türkücüyü terk edip bir şirkette işe başladığı, İbo'nun da geri döndürebilmek için evlilik teklif ettiği öğrenildi.
İbrahim Tatlıses'in Ayşegül Yıldız ile sürpriz bir şekilde evlenmesi akıllara bir çok soruyu getirmişti. Magazin dünyası, güçlü rakiplerine rağmen Ayşegül Yıldız'ın Tatlıses'i nasıl nikah masasına oturttuğunu tartışıyordu. Sonunda bu evliliğin perde arkası aralandı.

İşte Tatlıses'i yıllar sonra nikaha masasına oturtan sır olayın öyküsü:

Ayşegül Yıldız, yaklaşık 1 ay önce kendine yeni bir hayat kurmaya karar verdi ve 12 yıldır birlikte olduğu İbrahim Tatlıses'ten ayrıldı. Kendi ayakları üzerinde durabilmek için çalışmaya karar veren Yıldız, Seba İnşaat'ta iç mimar olarak işe başladı. Bunu duyan Tatlıses adeta çıldırdı ve Yıldız'ı yeniden barışmaya ikna etmenin yollarını aramaya başladı. Önce araya hatırı sayılır dostlarını koydu. Ancak ortak dostların çabası Ayşegül Yıldız'ı ikna etmedi.

Yıldız, nuh dedi peygamber demedi. Yıldız'ın dönmemekte kararlı olduğunu gören Tatlıses, büyük acılar çekmeye başladı. Yapayalnız kaldığını düşünen ve Yıldız'ı çok özleyen Tatlıses, sonunda onu geri döndürmenin tek yolunun evlilik teklifi olduğuna karar verdi. Ve hemen bu kararını Yıldız'a iletti. Kimsenin yıllardır nikah masasına oturtamadığı Tatlıses'ten gelen bu teklif Yıldız'ı yumuşattı. Evlilik teklifini kabul eden Yıldız, sadece 20 gün çalıştığı iş yerinden istifa etti. Yıldız işi bıraktıktan 3 gün sonra da Türkiye'nin konuştuğu nikah gerçekleşti.

Ayşegül'ün elini öpmedi

İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız'la kebapçıdaki yemeğine Azeri şarkıcı Günel de ayak üstü katıldı. Tatlıses'i restoranda görünce yanına giden Günel ünlü türkücünün elini öpüp, başına koydu. Daha sonra tebrik etmek için Yıldız'a döndü ve hiç ummadığı bir hareketle karşılaştı. Ayşegül Yıldız, elini öpmesi için Günel'e uzattı. Günel hızlı bir manevra ile Yıldız'ın elini aşağı indirip, sıktı ve yanaklarından öptü. (Vatan)