Magazin
17 Tem 2011 08:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:35

TATLISES, DİDEM'İN İŞİNE NİYE SON VERDİ? GEREKÇE BİKİNİLİ FOTOĞRAFLAR DEĞİLMİŞ!

İbrahim Tatlıses, Bodrum'a giden Didem'in peşine adam taktı. İddialara göre Tatlıses, oryantali bikinili pozları yüzünden değil başka bir nedenle işine son vermiş.

İbrahim Tatlıses, Bodrum'a giden Didem'in peşine adam taktı. İddialara göre Tatlıses, oryantali bikinili pozları yüzünden değil; bir erkekle yakınlaştığı için kapı dışarı ettmiş.

ADIM ADIM TAKİP
Uğradığı silahlı saldırıda ölümden dönen İbrahim Tatlıses, Maltepe’deki bir hastanede tedavi görmesine rağmen kabadayılığı elden bırakmadı. İddialara göre İbo; Bodrum tatiline çıkan 5 yıllık dansözü Didem’in peşine gizlice bir adam taktı. Ünlü oryantali adım adım takip eden İbo’nun adamı, Didem’i Türkbükü’ndeki bir mekanda fotoğrafladı.

HER ŞEYİ ALDI
Dedikodulara göre; fotoğraflarda dansöz, İstanbullu bir gençle sarmaş dolaştı. Didem’in gencin kucağında otururkenki pozları, Tatlıses’e ulaştı. Oryantalle görüşmemesi için tehdit edilen genç, apar topar İstanbul’a döndü. İbo ise Didem’le anlaşmasını feshetti; hem de dansözden kredi kartları ile kendisine tuttuğu evi geri aldı. Didem, şimdilerde beş parasız İstanbul’da...

’KIZINI’ PARASIZ BIRAKTI!
İmparator, Didem için "Kızım" dediği basın açıklamasında; oryantalle sözleşmesini feshettiğini duyurmuş; Didem’e bundan sonraki hayatında başarı dilemişti.