Televizyon
11 Eyl 2013 16:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

TATAR RAMAZAN'DA BU SEZON KİM HANGİ KARAKTERİ CANLANDIRACAK?

Atv'nin sevilen dizisi Tatar Ramazan, bu sezon yeni karakterleriyle de dikkat çekecek.

Yapımını TMC'nin, yapımcılığı Erol Avcı'nın, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın yaptığı ve ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan "adaleti arayan adam" Tatar Ramazan, ikinci sezonuyla da ekranlara geliyor. Bu sezon Tatar Ramazan, yeni karakterleriyle de dikkat çekecek. "Ben bu hayatta kendime değişmez bir yol seçtim. Bu dünyanın hesabı ahrete kalmaz" diyen Ramazan'ın adalet arayışı bu sezon da izleyicileri ekrana bağlayacak.

"Bu cezaevi benim mezarım"
Geçtiğimiz sezonun son bölümünde Süreyya'yı kaybeden Tatar Ramazan, artık hapishaneye, kendi deyimiyle mezarına geri dönmüştür. Kimseyle konuşmaz, kendi köşesine çekilir ve geride bıraktığı oğlundan ve kaybettiği sevgilisinden başka hiçbir şeyi düşünmez. Diğer yandan Çavuş ve Müdür'ün kurduğu saltanat da devam etmekte ancak Ramazan artık onlara hiç ilişmemektedir. Hapishane hayatı, İstanbul'dan Ovacık Hapishanesi'ni ıslah etmeye gelen Savcı Ömer'le birlikte kökünden değişecektir. Sertliği ve kuralcılığı da dikkat çeken Savcı Ömer'i Görkem Arslan canlandıracak.

Adaleti arayan kadın: Avukat Ebru
Tatar Ramazan'ın adalet mücadelesinde bu sezon en büyük yoldaşlarından biri Ebru olacaktır. Burcu Kara'nın canlandıracağı Ebru, Ovacık'ta doğan ve Kirmastılı'nın desteğiyle çok zor şartlar altında hukuk eğitimini tamamlayıp memleketine dönen bir avukattır. Ebru'nun babası haksız yere hapis yattığından en büyük amacı adaletsizlik ile savaşmaktır. Ramazan'ın davasıyla Ayşe'nin teklifiyle ilgilenir. Onun adalet için sürdürdüğü mücadelesinden, sonra da kendisinden etkilenir.

Elmas'ın yeni umudu: Alin
Elmas ve Ramazan'ın en büyük dostlarından Melkon Usta'nın kızı Alin, babasını görmek için Ovacık'a gelir, ancak peşinden Sedat da onu takip eder. Sedat, Alin'i hiç beklemediği biçimde kandırıp onu pavyonlarda çalışmaya zorlayan adamdır. Babası Melkon, Alin'i kurtarmak için Sedat'ı bıçakladığından dolayı içeri düşmüştür. Melkon, Elmas'tan yardım ister. Elmas, Alin'i kurtarır. Ancak hiç beklenmeyen bir şey olur, Özge Özpirinççi'nin canlandıracağı Alin ile Elmas, birbirine aşık olur.

Ayşe'yi bu sezon Türkü Turan canlandırıyor
Kirmastılı'nın biricik kızı Ayşe'yi bu sezon ünlü oyuncu Türkü Turan canlandırıyor. Kirmastılı'nın ölümüyle Ramazan'a daha da bağlanan Ayşe, onu kurtarmak için elinden geleni yapmaktadır. Bunun için avukat olan çocukluk arkadaşı Ebru'yu çağırır. Ancak Ebru, ilk başlarda adalet mücadelesine hayran olduğu Ramazan'ın zamanla kendisine hayran olmaya başlar. İki en yakın arkadaş, büyük bir çıkmazın içine doğru sürüklenmektedir.