Medya
01 Kas 2017 13:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:14

Tarkan'ın eski sevgilileri Beverley Hills'te niçin atıştı?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Hollywood Türk Film Festivali için gittiği Los Angeles'ta tanık olduğu ilginç olayı köşesine taşıdı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Hollywood Türk Film Festivali için bir süredir Amerika'daydı. Usta yazar oğlunun eğitimi için Los Angeles'a yerleşen ünlü işadamı Ali Şen'in gelini Begüm Şen'in Beverley Hills'teki villasında verdiği davete de katıldı.

Davet geçtiğimiz yıl Pınar Dilek'le dünya evine giren Mega Star Tarkan'ın iki ex sevgilisini de biraraya getirdi.

Eyüboğlu, Tarkan'ın iki eski sevgilisinin aralarında yaşanan ilginç atışmayı köşesine taşıdı. İşte Eyüboğlu'nun "Beverley Hılls'te atışan Tarkan'ın eski sevgilileri" başlıklı yazısı:

“Tarkan benden önce onla çıkıyordu.”

“Hayır... Benden sonra senle çıktı.”

İki kadın arasındaki bu atışma nerede mi oldu?

Los Angeles, Beverley Hills’te.

Oğlunun eğitimi için Los Angeles’a yerleşen Begüm Şen, ‘Hollywood Türk Film Festivali’ne gelen tanıdıklarına Beverley Hills’teki villasında davet verdi.

Davet, Los Angeles’ta yaşayan Jülyet (Dilge) Berlen ile İstanbul’dan gelen Elif Dağdeviren’i yıllar sonra ilk kez bir araya getirdi.



Jülyet, Tarkan’ın ‘Kıl Oldum Abi’ şarkısıyla müzik dünyasına adım attığı 90’lı yılların başındaki bilinen ilk, Dağdeviren ise ikinci sevgilisi.

Aradan çeyrek asır geçti. Jülyet, Los Angeles’a yerleşti, 20 yıl önce ABD vatandaşı ve Hollywood yıldızlarının kuaförü oldu. Jülyet, Rain (9) ve Hunter (4) adlı biri kız, biri erkek olmak üzere iki çocuk annesi...

Elif Dağdeviren, üç evlilik yapıp, boşandı. Tarkan ise 2016’da Pınar Dilek’le evlendi.

Yıllar sonra Beverley Hills’te karşılaşan Dağdeviren’in, Dilge’yi Tarkan’ı bile tanıdığı şüpheli Amerikalı’ya takdim edişi ve aldığı tepki, “Sınıfı, yaşadığı ülke ve statüsü ne olursa olsun, kadın her zaman kadındır” dedirten türdendi!