Magazin
06 Haz 2014 15:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:16

Tarkan'a Başkanlık Suiti!

Tarkan'la Monte Carlo'daki Summer Festivali'nde konser vermesi için anlaşan Monaco Prensi Albert, Megastar'ın konaklayacağı yeri de belirledi. Ünlü sanatçı, dillere destan 'Başkanlık Suiti'nde kalacak.

Monaco Prensi Albert'in isteğiyle Monte Carlo Summer Festival'de konser verecek olan Tarkan; 40 yıldır düzenlenen etkinlikte sahne alan ilk Türk olarak da tarihe geçmiş olacak. 22 Ağustos'taki konserinin biletleri 220 euro'dan satılan Megastar'ın Monte Carlo'ya gidişi de şimdiden merakla bekleniyor...

GECELİK FİYATI YAKLAŞIK 30 BİN LİRA

Lana Del Rey, Elton John ve Robbie Williams gibi yıldızlarla aynı festivalde yer alacak olan ünlü sanatçıya Prens Albert'in ayrı bir hayranlık duyduğu ortaya çıktı. Her ayrıntısıyla ilgilendiği festivalin kapanışında Tarkan'ın sahne almasını özellikle isteyen Prens Albert, Megastar'ın konaklayacağı yeri de kendisi belirledi. Buna göre Tarkan; Hotel Hermitage'daki dillere destan 'Diamond Suite Presidential' isimli odada kalacak. Odanın gecelik fiyatı ise 11 bin euro!

MEGA JEST!

Monaco Prensi II. Albert; diğer yıldızların aksine bir tek Tarkan'ın özel suitte konaklamasını istedi. Prensin, eşi Prenses Charlene ile Megastar ve festivalde sahne alan diğer birkaç yıldızı ise saraylarında ağırlayacakları da söyleniyor.

Takvim