Polemik & Kulis
04 Ara 2013 17:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:47

Tarık Toros da Başdanışman'a patladı! (Medyaradar- Özel)

Başbakan Erdoğan’ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın suçladığı Bugün'den ikinci yanıt gecikmedi!

Başbakan Erdoğan’ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Yasin Doğan takma adıyla Yeni Şafak’ta kaleme aldığı yazısında Bugün’e çok sert bir eleştiri yaptı. 
 
Yalçın Akdoğan “Kavganın da bir ahlakı vardır” başlıklı yazısında; Bugün’ün Başbakan Erdoğan ile Fatma Şahin’in elele tutuşuyormuş gibi bir fotoğrafını sayfalarına taşımasını “Bunun adı açıkça belden aşağıya vurmaktır, seviyesizliktir, tefessüh etmektir. Hiçbir çekişme böyle bir saygısızlığa cevaz veremez. “ diye nitelemişti.
 
Bugün'ün resmi açıklamasının ardından gazetenin yazarlarından Tarık Toros'da Yalçın Akdoğan'ı sert ifadelerle eleştirdi.
 
Kişisel twitter adresinden açıklamalar yapan Toros "gazetecilik açısından "dumur" bir saldırı bu, Bugün gazetesine yapılan.. destekli, haklı, elle tutulur bir gerekçeniz yoksa, komik olmayın!" dedi.
 
İŞTE O TWEET'LER :

@TarikToros
inanılır gibi değil.. "ilk kadın başkan adayı" diye onore ediyorsunuz, AA'nın fotosunu koyuyorsunuz.. adı ahlaksızlık oluyor, pes!
 
Allah aşkına, Bugün gazetesinin 30 kasım cumartesi günkü 1. sayfası, ekte.. seviyesizlik, belden aşağı vurma nerede? 
 
fotoğrafta tahrifat yok, kolaj değil.. başlıktaki vurgu gereği Bakan hanımla Başbakan yan yana.. bombalamak için niye 4 gün beklendi peki?
 
Aynı fotoğrafı, aynı gün Milliyet, Posta, Güneş gazeteleri de kullanmış.. diğer gazetelerin iç sayfalarında da var.. Anadolu Ajansı karesi..
 
birçok gazetede çıkmış, devletin ajansının fotosu, neresi bel altı? şaka gibi.. eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmenin bile adabı var..
 
gazetecilik açısından "dumur" bir saldırı bu, Bugün gazetesine yapılan.. destekli, haklı, elle tutulur bir gerekçeniz yoksa, komik olmayın!



MEDYARADAR- ÖZEL