Spor
08 Eyl 2022 08:31 Son Güncelleme: 08 Eyl 2022 09:07

Tarihi gece! Galatasaray, 1.5 saat içerisinde 4 yıldız futbolcuyu renklerine bağladı

Galatasaray'ın renklerine bağladığı Mauro Icardi, İstanbul'a geldi. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan dünyaca ünlü futbolcu yaptığı ilk açıklamada, "Çok heyecanlıyım, burada inanılmaz bir ortam var." dedi. Transferde tarihi bir gece yaşayarak 1.5 saatte 4 futbolcuyu KAP'a bildiren sarı-kırmızılılar, Icardi'nin yanı sıra Mathias Ross, Yusuf Demir ve Milot Rashica'yı da renklerine bağladı. Galatasaray büyük sürprize imza atarak Juan Mata ile de imza aşamasına geldi.

Transferde adeta kulüp tarihine geçecek günlerden birini yaşayan Galatasaray, dünyaca ünlü yeni transferi Icardi'yi ailesiyle birlikte İstanbul'a getirdi. Sarı-kırmızılıların yeni transferini Atatürk Havalimanı'nda coşkulu bir kalabalık karşıladı.

"ÇOK HEYECANLIYIM"

Icardi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Daha buraya gelmeden taraftarların ilgisi inanılmazdı." ifadelerini kullandı. Arjantinli yıldız, ayrıca, "Çok heyecanlıyım, burada inanılmaz bir ortam var. Şimdilik bir seneliğine geldim, sonrasına bakacağız." dedi.

GALATASARAY PEŞ PEŞE TRANSFERLERİ AÇIKLADI

Galatasaray, Mauro Icardi'nin yanı sıra 3 futbolcuyu daha KAP'a bildirdi. Sarı-kırmızılılar Mathias Ross, Yusuf Demir ve Milot Rashica'yı da renklerine bağladı. Tarihi bir gece yaşayan Galatasaray taraftarını en çok şaşırtan gelişme ise Juan Mata oldu. Aslan'ın bonservisi elinde olan deneyimli futbolcu ile de imza aşamasına geldiği ifade edildi. Sarı-kırmızılıların bu transferi yarın resmen açıklaması bekleniyor.

Yusuf Demir

Mathias Ross

Milot Rashica

Juan Mata