Gündem
16 Şub 2012 21:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:20

TARİH LEMAN'I HAKLI ÇIKARTTI; ENGİN ARDIÇLI O KARİKATÜR PAYLAŞIM REKORU KIRDI!

Engin Ardıç'ın Şafak Pavey için 'hem özürlü hem CHP'li' sözü çok tepki çekti. Bu sözler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

İŞTE TWİTTER’DAN YAĞAN TEPKİLER

Metin Uca:Engin Ardıç icin niye mı hicbirsey yazmadım? Bak su an bile 100 karakter ziyan oldu gormuyormusunuz)

Nihat Genç Nihat Genç: Uzanlar; mal varlıklarını geri isteyince, ben de dedim ki: "Uzanlar mal varlıklarını geri istiyorlar. Buna Engin Ardıç da dahil mi?"

cüneyt özdemir: Dünyanın en pozitif insanlarından Şafak Pavey için ’Hem CHP’li hem özürlü’ diyen Engin Ardıç’a söylenecek en okkalı söz nedir, bulamıyorum!

Sabahat Akkiraz: Soz konusu Engin ardıç ise ; gerisi rezalettir.

Murat Çelik - Bu ülkede aklı başında bir sürü insan hala Engin Ardıç ve benzerlerini ciddiye alıyor ya... Benim aklım da bunu almıyor işte...

hakan demir - Engin Ardıç, Şafak Pavey’e "hem özürlü hem CHP’li" demiş. Tıp çok ilerledi Engin, parası neyse verelim git yüz nakli yaptır. Sıfatsız gezme.

DİON MODAEVİ- Bu şey genemi çıktı piyasaya Engin Ardıç be adam çirkinlik ve bayalıkla insan bu kadar mı beslenir.midemi bulandırıyorsun derdın kaç para kı

CHP online: CHP online Engin Ardıç gibilerin köşelerinde rahat etmeleri için Silivri zindanları onurlu insanlarla doldurulmadı mı?


CHP online: Engin Ardıç’ı kovmayan "Bizim Çalık" ve "Damat"... sizi de onun söylediklerine ortak sayıyorum....

Ozge Mumcu- Engin Ardıç ile niye kimse yollarını ayırmaz da diğerleriyle ayırır durur?

Nafer Ermiş - Siyasi görüş, seçtiğin parti, tuttuğun takım eleştirilebilir, tercih etmişsindir; özürlü olmak eleştirilemez, tercih değildir Engin Ardıç.

Nafer Ermiş- Şafak Pavey için "Hem özürlü hem ..." diyen Engin Ardıç, insanlık çok güzel, gelsene...

Özlem Gürses - Sabah gazetesine not : yüz verdin deliye, geldi ... halıya ! Yazıklar olsun bu medya patronlarına. Bu kaçıncı. Engin Ardıç hala yazacak mı ?

Arda Çetin - şimdi bu durumda engin ardıç gibiler "gazeteci", ahmet ışık, nedim şener gibiler de "terörist" oluyor öyle mi? adaletini seveyim dünya!

Balçiçek İlter - Engin Ardıç Şafak pavey için Hem özürlü hem Chp’li demiş.Şaşıran var mı? beni şaşırtan hala o nefret dolu satırları yazmasına izin verilmesi

Erdem GÜLER - Engin Ardıç konusunda tarih Leman’ı haklı çıkardı!

Nihat Genç - Şafak Pavey’e "hem özürlü hem CHP’li" diyen Engin Ardıç’a... "Bu surata şans tanımıyorum!"

mehmetbaransu - Engin Ardıç’a neden cevap vermiyorsun diye soran arkadaşlara. Ciddiye almadığım birine ne diye cevap vereyim. Ardıç "öleli" 10 yıl oldu