Gündem
11 Haz 2022 17:05 Son Güncelleme: 11 Haz 2022 17:13

Tarhan Erdem son yolculuğuna uğurlandı

KONDA Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin kurucusu, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, son yolculuğuna uğurlandı. Bebek Camii'nde düzenlenen cenaze törenine CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Erdem, ailesi ve sevenleri tarafından ebediyete uğurlandı.

Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, CHP eski Genel Sekreteri Tarhan Erdem için Beşiktaş'taki Bebek Camisi'nde öğle vakti cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze töreninde konuşan Tarhan Erdem'in kızı Ayşe Erdem, "Burada çok fazla kalabalık var. Herkesin hayatına dokunmuş. Gerek yumuşaklığı, mütevaziliği ve demokrasi mücadelesinde beraber mücadele ettiği arkadaşları ve sevdikleri ile bir aradayız. Gelen herkese sevgilerimizi söylüyoruz. Çok güzel bir gün oldu bu kalabalık bizi teselli etti" dedi.

Erdem'in eşi Gülsevil Erdem, çocukları Ayşe ve Aydın Erdem cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

ÇOK SAYIDA KİŞİ CENAZEYE KATILDI
Cenaze törenine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu, Mehmet Akif Hamzaçebi, İlhan Kesici, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP Ankara Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, eski CHP Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz ile iş insanı Aydın Doğan'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Törene, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ve kurum çelenk gönderdi.

AŞİYAN MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLDİ
Tarhan Erdem'in cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aşiyan Mezarlığı'nda toprağa verildi.