Gündem
08 Eyl 2014 06:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:39

Taraftar istedi yönetim harekete geçti!

Beşiktaş Yönetimi, stadın ismine Süleyman Seba eklenmesi için...

Beşiktaş Yönetimi, stadın ismine Süleyman Seba eklenmesi için Vodafone ile görüşmelerini sıklaştırdı.

Seba’nın Türk futbolunda en çok saygı gören bir isim olduğunu söyleyen siyah-beyazlılar, Vodafone Arena’nın “Süleyman Seba” ile birlikte anılmasının getirisine dikkat çektiler. Beşiktaş Yönetimi, çeşitli formülleri şirkete ulaştırarak, onları ikna etmeye çalışacak.

Süleyman Seba’nın vefatından sonra taraftarın ve camianın baskısı  karşısında yeni stada efsane başkanın isminin verilmesini planlayan Beşiktaş Yönetimi, konuyu Vodafone yetkililerine iletti.

Vodafone CEO’su Vittario Colao’ya stadı gezdiren siyah - beyazlı yönetim, Seba isminin marka değerini anlatarak, Türk futbolunda en çok saygı gören isimlerin başında Süleyman Seba’nın olduğu aktarıldı. Yeni stat bitene kadar isim konusunda camianın ve taraftarın özlemini mutlu sonla bitirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, bu konuda çeşitli formülleri Vodafone Yönetimi’ne sunacak. Galatasaray Yönetimi’nin, Ali Sami Yen formülü de içinde olmak üzere hazırlayacağı çeşitli isim projelerinden birini kabul ettirmeye çalışacak.

Hazırladığı çeşitli reklam kampanyalarıyla Beşiktaş taraftarının gönlünü şimdiden kazanan Vodafone Yönetimi’nin de içerisinde Süleyman Seba isminin yer alacağı projeler üzerinde çalıştığı vurgulandı. Kulüple ortak çalışacak olan Vodafone yetkilileri hem kendi markaları ezilmeden hem de camianın ve taraftarların beklentilerine cevap verebilecek bir şekildeki projeyi hayata geçirmeye çalışacak.

Camiayla kenetlenecek

Öte yandan sadece Süleyman Seba ile projelerini sınırlamak istemeyen Vodafone, camiaya mal olmuş, Beşiktaş tarihinde kök salmış bir çok efsanenin isminden de tanıtımlarında yararlanmayı planlıyor. Beşiktaş ile yaptığı uzun süreli anlaşmaya sadece ticari bir misyon yüklemek istemeyen Vodafone, uzun yıllar Beşiktaş camiasıyla kenetlenmenin de hazırlıklarını yaptığı öğrenildi.