Medya
30 Eyl 2014 17:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:46

Taraf yazarı Engin Ardıç'la kafa buldu: Ankara'ya danışman oluyor!

Taraf Gazetesi yazarı Süleyman Yaşar, bugünkü yazısında Sabah Gazetesi yazarı Engin Ardıç'la hem kafa buldu hemde Engin Ardıç hakkında dolaşan bir kulisi köşesinden açıkladı..

Engin Ardıç Ankara’ya danışman oluyor

Namaz kılmaz, oruç tutmaz, yaşı gelip geçtiği hâlde Hacca da gitmeyen hem ateist hem İslamcı paralel Engin Ardıç, 2002 yılında Cem Uzan’ın Star gazetesinde dönemin siyasetçilerine orço Abdullah, pezo Vecdi, hibino Recep, beşlik Bülent, tekerlek Abdüllatif gibi sıfatlar takıyordu.

İşte böyle özellikleri olan Engin Ardıç son günlerde kendisini ekonomiye verdi. Ve politikacının fabrika yaptırmak yerine devlet kesesinden tam bir milyar dolara saray yaptırmasının, uçak ithal etmesinin israf sayılmayacağını, makamdan millete yapılan hizmet olduğunu belirtiyor. Hatta bu israfın ekonomiyi canlandıracağını bile düşünüyor yeni Türkiye’nin Keynes’i Engin.

Niye anlattık bunları?

Şundan anlattık; kulislerde dillendirildiğine göre Engin’in ekonomi yazılarını okuyan siyasetçiler çok beğenmiş. Yeni Türkiye için aradığımız iktisatçı işte budur demişler. Biz John Maynard Keynes’i çok beğeniriz, senin adın bundan sonra Engin Ardıç Keynes olsun diyerek Ankara’ya davet etmişler. Şimdi Engin, Ankara’ya gitmek için hazırlık yapıyormuş. İşte son gelişmeler böyle.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız