Gündem
20 Tem 2011 14:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:35

TARAF YAZARI BARANSU'DAN HEM IŞIK'A HEM DE CNN TÜRK'E SERT YANIT!

Yıldırım'ın avukatı Işık'ın CNN Türk'te eleştirdiği Baransu, Twitter'dan hem Işık'a hem de CNN Türk'e sert yüklendi...

Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık’ın CNN Türk ekranlarında topa tuttuğu Taraf muhabiri Mehmet Baransu’dan çok sert yanıt geldi. Baransu, CNN Türk’ü de "şike" yapmakla suçlarken kanalın kendisine söz verdiği halde yayına katmadıklarını söyledi.

Taraf muhabirinin iddiasına göre CNN Türk, Baransu’yu da telefonla yayına bağlayacaktı. Ancak ne arayan oldu ne de soran... Tepkisini Twitter’da gösteren Baransu hem Faik Işık’a yanıt verdi hem de CNN Türk’ü eleştirdi.

İşte Baransu’nun o tweet’leri:

Aziz Yıldırım’ı Faik Işık savunacaksa Yıldırım’ın vay haline...

Yapma Ahu. Adam tribüne konuşuyor. Karşısında gazeteci yok ki soru sorsun. (Spiker Ahu Özyurt’un: “Aziz Yıldırım’ın avukatına alkış..” tweetine cevaben)

CNN beni yayına alacaktı. Sekiz saat önce öyle konuşmuştuk ama embedıt avukatla teke tek yapıp tribüne oynamaya karar vermişler.

"Faikciğim" Aziz Yıldırımın sana verilen organize, savcılık, mahkeme ifadelerini ve de ses kayıtlarını açıklasana.

CNN Türkçülere; 8 saat önce programa katılacam diye anlaştık. Belgeler önümde telefonunuzu bekledim. Anlaşılan siz de şike yaptınız.

Embedded Avukat Faik Işık. Benim adımı kullanarak kimleri tehdit etmiştin? Açıkla.. Aylar önce telefon açtığımda nasıl kıvırdığını da açıkla

Faik Işıkın tüm foyası ortaya çıkacağı için yayına bağlamadılar beni Adımı kullanacaksın birilerini tehdit edeceksin sonra kıvıracaksın

CNN Türke, misafirim olduğu için canlı yayına gelemeyeceğimi, telefonla bağlanacağımı söyledim. 21.30 sizi arayacağız dediler. Sonrası malum