Tansiyonu düşürüyor doğal antibiyotik! Kan şekerini dengeliyor, işte İbn-i Sina’nın mucize tavsiyesi

Yüksek tansiyona karşı kanı dengeliyor, antibiyotik yerine tavsiye ediliyor. Kalp çarpıntısı, panik atak ve depresyon gibi sağlık sorunlarına iyi geliyor. Boğaz ve akciğerlerdeki mukozların nem oranını artırıyor, vücuttaki tüm virüslerin hücrelere, organlara yapışmasını önlüyor. Kısmi felcin neden olduğu hücresel bozulmaları onarıyor, hücrelerin güçlenmesini sağlıyor. Vücuttaki kan oranını yükseltiyor, iltihabı temizliyor. Tembelleşen karaciğeri çalıştırıyor, kalbin kas yapısını yeniliyor.

Tansiyonu düşürüyor doğal antibiyotik! Kan şekerini dengeliyor, işte İbn-i Sina’nın mucize tavsiyesi - Sayfa 1

Dünyanın saygıyla andığı İslamiyet'in en önemli alimlerinden İbn-i Sina, pek çok hastalığa şifalı bitkilerle çözüm sunuyor ve yıllar öncesinden verdiği tavsiyelerle günümüzde şifa dağıtmaya devam ediyor. Doğanın gücünü arkasına alarak verdiği tavsiyelerin hepsi insan sağlığına inanılmaz derecede faydalı. Önerdiği besinler vücuttaki iltihabı düzenliyor, kalp çarpıntısı, panik atak ve depresyon gibi sağlık sorunlarına iyi geliyor. Kısmi felçten kaynaklanan hücre bozulmalarını yeniliyor. Vücuttaki kan oranını yükseltmeye yardımcı olup iltihabı temizliyor. Antibiyotik yerine tavsiye ediliyor… İşte İbn-i Sina’nın tavsiye ettiği vücudu adeta dipçik gibi yapan o besinler ve faydaları…

115
Tansiyonu düşürüyor doğal antibiyotik! Kan şekerini dengeliyor, işte İbn-i Sina’nın mucize tavsiyesi - Sayfa 2

BAKLA

Yaş ilerledikçe ciltteki hücrelerin deformasyonu artar bu da cildin parlaklığını ve canlılığını olumsuz etkiler. İbn-i Sina bu durumun yaşanmaması için çocukluk çağdan itibaren düzenli bakla tüketilmesini tavsiye eder.

215
Tansiyonu düşürüyor doğal antibiyotik! Kan şekerini dengeliyor, işte İbn-i Sina’nın mucize tavsiyesi - Sayfa 3

BADEM

Badem de içerdiği E vitamini sayesinde cildin yenilenmesinde yardımcı olan ek bir takviyedir. Özellikle badem yağı, cilt yüzeyinde oluşan sivilce ve lekelerin kısa sürede giderilmesini sağlar.

315
Tansiyonu düşürüyor doğal antibiyotik! Kan şekerini dengeliyor, işte İbn-i Sina’nın mucize tavsiyesi - Sayfa 4

ÇAM FISTIĞI

K vitamini bakımından zengin nadir besinlerden biri olan çam fıstığını özellikle kismi ya da yüz felci geçirmiş kişilerin tüketmesini tavsiye eder. C vitamini de içeren çam fıstığı felcin neden olduğu hücresel bozulmaları onarmaya yardımcı olur.

415