Magazin
13 Mayıs 2012 15:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

"TANRININ BENİ ÇOCUKLARIMDAN AYIRACAĞINI BİR GÜN BİLE DÜŞÜNMEDİM"

'Adını Feriha Koydum' dizisinin bahtsız yıldızı Deniz Uğur kanserle mücadelesini ve çocuklarına bağlılığını anlattı.

Oğlu Engin Deniz’in babası İsmail Hakkı Sunat’ı 8 yıl önce talihsiz bir şekilde kaybeden, Reha Muhtar’dan olan ikizleri Mina ve Poyraz’la annelik duygusunu bir kez daha tadan Deniz Uğur, Anneler Günü’ nedeniyle özel açıklamalarda bulundu.

’Adını Feriha Koydum’ dizisinde ’Sanem’ karakterine hayat veren, Deniz Uğur kanserle olan mücadelesini ve çocuklarına olan bağlılığını anlattı.

İLAHİ ADALETE İNANIRIM
İlk Anneler Günü hediyeniz neydi?
Büyük oğlum Engin Deniz 13, ikizlerim Mina ve Poyraz 3 yaşındalar. Bu yıl 13. kez Anneler Günü’nü yaşıyorum. Oğlum çok küçüktü. Bahçede yeni yeni koşup oynamaya başladığı dönemde papatya toplamıştı. Getirip uzattığında çok mutlu olmuştum. Yoksa bir aile büyüğünün yardımıyla alınan hediyeler beni çok mutlu etmiyor.

Oyuncu bir anne olmak zor mu?
Zor denemez ama kesinlikle yorucu. Çocuklarıma zaman ayırmam gerekiyor ve ben yapım şirketimle olan sözleşmeme buna dair maddeler ekletiyorum. Bu hem işimi iyi yapmamı hem de iyi bir anne olmamı sağlıyor. Çocuklarımla ilgilenemezsem mutsuz ve huzursuz olurum; işimde de istediğim performansı gösteremem.

Hastalığınızla ilgili zor bir süreç yaşadınız. Aklınıza kötü şeyler geldi mi?
Asla.  Çocukluğumdan beri çok sevdiklerimin ölümlerine şahit oldum. O yüzden kriz yönetiminde ben deneyimliyim. Çünkü tecrübeliyim. Sağlam durmasını bilirim. Her şeye hazırlıklıydım. İlahi adalete çok inanırım. Tanrı’nın beni çocuklarımdan ayıracağını aklımdan bile geçirmedim.

VAHŞİ BİR AMELİYATTI
BU işte moral çok önemli. Tedaviden bile daha önemli hatta. By-pass’la eşdeğer görülen, 6 saat süren önemli bir ameliyattı. Vahşi bir ameliyattı. Ameliyata girerken diş doktoruna gider gibi düşündüm kendimi. Çıkacağım dedim kendi kendime hatta makyaj çantamı en yakın arkadaşıma verdim. Çıkar çıkmaz bana versin diye. Ekip beni gördüğünde iyi görünmeliydim. Hakikaten öyle oldu. Ayıldım makyajımı yaptım ve öyle çıktım karşılarına.

İKİ MESAJ
ANNEME:
Sana çok güveniyorum. Seni çok fazla seviyorum. Mümkün olduğunca uzun süre benim yanımda olmanı istiyorum!

ÇOCUKLARIMA:
Benim sizi nasıl sevdiğimi çok iyi biliyorsunuz... Bunu zaten tarif etmem de mümkün değil aslında. Sadece bilin, aşkların en büyüğüsünüz... İyi ki varsınız...

Önder SARIAHMETOĞLU / AKŞAM