Politika
12 Kas 2023 12:47 Son Güncelleme: 12 Kas 2023 12:49

Tanju Özcan’la Özgür Özel arasında ‘değişim’ sonrası ilk görüşme! ‘Tam telefonu kapatacakken…’

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını aktardı.

CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tv100’de Kübra Par’la Farklı Açılar programına konuk oldu.

CHP'DE 100. YIL AFFI OLACAK MI?

Programda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in daha önce partiyle yollarını ayırmış ya da ihraç edilmiş isimlere 100’üncü yıl affıyla ilgili söylediği "Ben, PM’nin gelecek toplantısından önce MYK’ya bu görüşümü sunacağım. Bunu, ilk PM’nin gündemine getireceğiz. Kapsamının doğru belirlendiği, kimseyi incitmeyen bir 100’üncü yıl affından yanayım. Bunu ilk ya da ikinci MYK’da değerlendireceğiz" sözleri masaya yatırıldı.

ÖZGÜR ÖZEL TANJU ÖZCAN'A NE DEDİ?

CHP’den ihraç edilen Tanju Özcan’ın genel başkanlık değişimi sonrası yeniden partiye dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.

“TAM TELEFONU KAPATACAKKEN…”

CHP lideri Özgür Özel’le telefonda görüştüğünü açıklayan Tanju Özcan, konuyla ilgili şöyle konuştu:

"Sonuç itibariyle CHP’de bir genel başkan değişimi söz konusu oldu. Bu değişim genel başkanla sınırlı kalmamalı. Parti tüzüğü değişmeli. Parti programı güncellenmeli. Sayın genel başkanımızla (Özgür Özel) kurultay öncesi de konuşuyorduk. Bunları yapacağını söyledi. Ben döneceğimi düşünüyorum. Kendisiyle seçimden sonra da konuştum, tebrik edip telefonu kapatacakken kendileri ifade etti ‘Dönmeni arzu ediyorum’ dedi."