Gündem
05 Ağu 2015 09:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:47

Tanınmış sanatçı kaza geçirdi!

Dursun Ali Erzincanlı, Yalova-Termal ilçesinde arabasıyla kaza yaptı yaralanan annesi hastaneye kaldırıldı.

Yalova'nın Termal ilçesinde, sanatçı Dursun Ali Erzincanlı'nın karıştığı trafik kazasında Erzincanlı'nın annesi ile bir kişi yaralandı.

Termal ilçesine bağlı Kadıköy Belediyesinde, sanatçı Dursun Ali  Erzincanlı yönetimindeki Otomobil ile Yasin Korkmazlar  idaresindeki otomobil çarpıştı.

Kazada, Erzincanlı'nın annesi Meliha Erzincanlı ile diğer aracın  şoförü Korkmazlar hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince  Yalova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Meliha Erzincanlı'nın durumunun iyi olduğu ancak sabaha kadar müşahede  altında tutulacağı öğrenildi.



Erzincanlı, hastanede yaptığı açıklamada, Yalova'nın  Termal ilçesinden İstanbul'a giderken kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kazada ciddi bir yaralanmanın olmadığını belirten Erzincanlı, "Kaza  nedeniyle annem göğsünü çarptığı için nefes alıp vermede sorun yaşadı ve ona  oksijen verdiler. Hamdolsun hayati bir tehlikesi yok. Kazayı yapan arkadaşın  durumu da iyi. Arabanın direksiyonunda ben vardım. Hatalı bir sollama. Sıkıntılı  bir şey oldu ama Allah'tan kimseye bir şey olmadı. Annem şu an müşahedede.  Doktorlar karar verecekler. Beyin cerrahı geldi, beyinle alakalı bir şey yok.  Sadece nefes alıp vermede biraz sorun var" diye konuştu. İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu da Erzincalı'ya destek için hastaneye  geldi.