Gündem
07 Şub 2012 14:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:18

TANEM SİVAR YETENEK SİZSİNİZ'DEN NEDEN AYRILDI?

Acun Ilıcalı'nın ekranlara kazandırdığı yetenekli sunucu Tanem Sivar, "Yetenek Sizsiniz"den neden ayrıldığını açıkladı

Türkiye’nin en ünlü isimlerinden Acun Ilıcalı’nın ekranlara kazandırdığı yetenekli sunucu Tanem Sivar, başarılı bir televizyoncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İyi bir birikime ve aile geçmişine sahip olan zarif sunucu hayranları için Hürriyet Aile’ye çok özel açıklamalarda bulundu.

New York doğumlu Tanem Sivar, üniversiteyi San Diego’da okumuş. Küçüklüğünden beri çok seyahat eden Sivar’ın ailesi de farklı farklı ülkelerde yaşıyor. Uzun süre yurt dışı deneyiminden sonra Türkiye’de kalmaya karar veren Sivar, artık tek başına televizyon dünyasında kendini gösteriyor.

Sizi biz Acun Firarda programında tanıdık. Nasıl gelişti bu süreç, televizyona başlama hikayenizi kısaca anlatabilir misiniz?

Üniversiteden yeni mezun olmuştum. Öncesinde 5 yıl kadar yurt dışındaydım ve sinema, tv mezunu olmama rağmen tam olarak “nerede, ne yapacağım?” konusunda aklım karışıktı ve net bir fikrim yoktu. O sırada yakın arkadaşım Serhat beni Acun’la tanıştırdı. Acun beni hemen deneme çekimine Show Tv’ye çağırdı ve bir hafta sonra da birlikte çekimlere başladık. Acun Firarda ile ilk televizyon deneyimimi yaşamış oldum. Sonrasında 5-6 yıl bazen kamera önü bazen prodüksiyonda olmak üzere Acun Medya bünyesi altında çalıştım.

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” programından neden ayrıldınız?

Acun Medya bir okul gibi oradan çok şey öğrendim ve bana inanılmaz tecrübeler kazandırdı. Ama artık tek başıma neler yapabileceğimi görmek ve öğrenmek istediğim bir sürece girdim. Kulis sunuculuğu çok keyfiliydi ama sanırım kendi programlarımın sunuculuğunu yapmaya başlama zamanım gelmişti. Yarın ne olur bilemem tabii ama bu ara bunu görüp tecrübe etmeye ihtiyacım vardı. Biraz da yorulmuştum ve dinlenmek istiyordum sanırım.

ACUN ILICALI TELEVİZYONUN FORMÜLÜNÜ ÇÖZMÜŞ”

Size sık soruluyordur elbet ama Acun Ilıcalı’yı yakından tanıyan biri olarak onun başarısındaki sırrın ne olduğunu düşünüyorsunuz?

Acun bir televizyon fenomeni olduysa bunun arkasında ciddi bir zeka ve matematik var. Kendisi televizyonun formülünü çözmüş ve Türk izleyicisini çok iyi tanıyor.