Tan Taşçı'nın "Zor İşimiz Zor" klibi gündem oldu! Ali İsmail Korkmaz, Eren Bülbül, Hrant Dink...

Şarkıcı Tan Taşçı'nın klibinde kadın cinayetleri, doğa ve hayvan katliamları, suikastler, sağlık çalışanlarına şiddet ve yoksulluk gibi temel sorunlarla bilikte Türkiye'de gerçekleşmiş birçok olaydan görüntüler bulunuyor.

Tan Taşçı'nın "Zor İşimiz Zor" klibi gündem oldu! Ali İsmail Korkmaz, Eren Bülbül, Hrant Dink... - Sayfa 1

Şarkıcı Tan Taşçı'nın "Zor İşimiz Zor" isimli parçasına çektiği klibinde Ali İsmail Korkmaz’dan Enes Kara’ya; Hrant Dink’ten kadın cinayetlerine; Aylan bebekten Ceylan Önkol’a doğa katliamına, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan eylemlere, Soma Katliamı'ndan İstanbul Sözleşmesi'ne kadar pek çok toplumsal olaya yer verildi. YouTube'da yayınlanan klibe, 18 yaş sınırlaması getirildi.

112
Tan Taşçı'nın "Zor İşimiz Zor" klibi gündem oldu! Ali İsmail Korkmaz, Eren Bülbül, Hrant Dink... - Sayfa 2

Unutulmaz şarkılarıyla tanınan ünlü şarkıcı-söz yazarı Tan Taşçı, yeni klibiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Türkiye’de ve dünyada yaşanan toplumsal olayları işlediği yeni klibi Zor İşimiz Zor izleyenleri etkiliyor.

212
Tan Taşçı'nın "Zor İşimiz Zor" klibi gündem oldu! Ali İsmail Korkmaz, Eren Bülbül, Hrant Dink... - Sayfa 3

Klipte Ali İsmail Korkmaz’dan Enes Kara’ya; Hrant Dink’ten kadın cinayetlerine; Aylan bebekten Ceylan Önkol’a doğa talanına, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan eylemlere kadar birçok toplumsal olaya yer verildi.

312
Tan Taşçı'nın "Zor İşimiz Zor" klibi gündem oldu! Ali İsmail Korkmaz, Eren Bülbül, Hrant Dink... - Sayfa 4

Twitter ve Ekşi Sözlük'te gündem olan klip, yayınlandığı andan itibaren en çok konuşulan konu oldu.

412