Tamer Karadağlı ateş püskürdü! Olay Burcu Esmersoy sözleri!

Burcu Esmersoy ile bir gece dinlenme tesisinde görüntülenen Tamer Karadağlı, 'Yasak Aşk' haberlerine 'Bunun neresi yasak?' diyerek sert bir tepki gösterdi.

Tamer Karadağlı ateş püskürdü! Olay Burcu Esmersoy sözleri! - Sayfa 1

Son olarak Kanal D'de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin yıllardır değişmeyen başrolü Tamer Karadağlı, Burcu Esmersoy ile aralarında çıkan yasak aşk iddialarına yanıt verdi. Karadağlı, birlikte görüntülendiği Esmersoy'la çok eski arkadaş olduklarını belirtti.


114
Tamer Karadağlı ateş püskürdü! Olay Burcu Esmersoy sözleri! - Sayfa 2

Önceki gün bir televizyon programında 'Yasak aşk' diye lanse edilen habere sert çıkan Tamer Karadağlı, aşk iddialarına "Suç işliyorlar. Bir kere ilişki olup olmadığını nereden biliyorlar?" şeklinde yanıt vererek açıklamalarına şöyle devam etti:

214
Tamer Karadağlı ateş püskürdü! Olay Burcu Esmersoy sözleri! - Sayfa 3

Bunun neresi yasak?

"İkincisi bunun neresi yasak? Burcu Hanım da evli değil ben de, yasak olan ne? Sinirlenmiyorum ama haberlerin üslubuna takılabiliyorum. Burcu’yla güldük. Kaldı ki biz eski arkadaşız"


314
Tamer Karadağlı ateş püskürdü! Olay Burcu Esmersoy sözleri! - Sayfa 4

Esmersoy da sert çıkmıştı: Burcu Esmersoy da, dinlenme tesisinde görüntülendiği Tamer Karadağlı hakkında konuşmuş ve iddiaları yalanlamıştı. Esmersoy, "Bir dizinin çekimi için üzere Afyon’a gittik. Çekimler gündüz yapıldı, iş bitince de prodüksiyonun arabasıyla İstanbul’a döndük. Sapanca’da benzin almak için mola verdik. Markete girdiğimizde çekilmiş o görüntüler. Köpek gibi çalışıyorum. Ben iş yapamayacak mıyım?" demişti.

414