Tam da adaylığı gündemdeydi! "Mansur Yavaş mı, Erdoğan mı?" anketinden çarpıcı sonuç!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığının gündemde olduğu sırada gerçekleştirilen anketten çarpıcı sonuçlar çıktı.

Tam da adaylığı gündemdeydi! "Mansur Yavaş mı, Erdoğan mı?" anketinden çarpıcı sonuç! - Sayfa 1

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın programında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

111
Tam da adaylığı gündemdeydi! "Mansur Yavaş mı, Erdoğan mı?" anketinden çarpıcı sonuç! - Sayfa 2

Toplumun geniş bir kesiminde Mansur Yavaş'ın adaylığına ilgi olduğunu belirten Özdağ, "Bizim adayımız Mansur Yavaş, kendisini Türkiye'nin geleceği için göreve çağırıyoruz" ifadelerini kullandı. Özdağ'ın bu sözlerinin ardından Yavaş'ın adaylığıyla ilgili tartışmalar da alevlendi.

211
Tam da adaylığı gündemdeydi! "Mansur Yavaş mı, Erdoğan mı?" anketinden çarpıcı sonuç! - Sayfa 3

CHP cephesinden konuya ilişkin yapılan ilk yorumda, "Özdağ'ın bu açıklamasının Millet İttifakı'na duyulan güvenden kaynaklı olduğunu düşünüyoruz" ifadeleri kullanıldı. Bu tartışmaların gündemde olduğu sırada Avrasya Araştırma tarafından Yavaş'la ilgili anketin sonuçları açıklandı.

311
Tam da adaylığı gündemdeydi! "Mansur Yavaş mı, Erdoğan mı?" anketinden çarpıcı sonuç! - Sayfa 4

YÜZDE 43 MANSUR YAVAŞ ÇIKTI

"Yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında muhalefetin 'çatı adayı' olarak Mansur Yavaş gösterilirse hangi adaya oy verirsiniz?" şeklindeki soru karşısında katılımcıların yüzde 43'ü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş dedi.

411