Medya
02 Eyl 2021 20:09 Son Güncelleme: 02 Eyl 2021 21:31

Talimat Ömer Çelik'ten mi geldi? FOX TV muhabiri basın toplantısına alınmadı!

FOX Haber muhabiri Barış Kaya, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in basın toplantısına ‘talimat var’ denilerek alınmadığını söyledi. Muhabir Barış Kaya, yaşadıklarını Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber'de anlattı.

FOX TV muhabiri Barış Kaya, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in AKP MKYK toplantısı sonrası düzenlenen basın toplantısına alınmadı. Kaya'nın, Çelik'e 17-25 Aralık ve Erdoğan Bayraktar'ın açıklamaları ile ilgili soru soracağı öğrenildi.

Kaya, yaşadıklarını Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber'de şu şekilde anlattı:

 SORULAMAYAN ERDOĞAN BAYRAKTAR SORUSU

Çelik'in talimatı ile toplantıya alınmadığı belirtilen Kaya'nın Çelik'e sormak istediği soru ise FOX TV Ana Haber'de ekrana yansıtıldı.

 O soru şöyle:

“Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın ‘dosyamdaki her şey doğru’ açıklamalarını muhalefet itiraf olarak değerlendiriyor. Eski Meclis Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek de, ‘4 bakan Yüce Divan’da yargılanmalıydı’ dedi. Bugün yeni açıklama Ak Parti kurucularından Ertuğrul Yalçınbayır’dan geldi, Bayraktar’ın açıklamaları için ‘vicdani isyan’ dedi. Hem Bayraktar’ın açıklamalarını hem de yapılan bu açıklamaları ve muhalefetin ‘soruşturma yeniden açılmalı’ talebini nasıl değerlendiriyorsunuz?”