Taliban, CNN ekibine canlı yayında dehşeti yaşattı!

Taliban'ın Afganistan yönetimini ele alması ardından devasa kargo uçaklarının ülkeyi boş terk ettiği iddiası gündemdeyken, CNN International ekibinin başına gelenler ise dünyayı tam anlamıyla dehşete düşürdü.

Taliban, CNN ekibine canlı yayında dehşeti yaşattı! - Sayfa 1

Afganistan'dan dünyayı dehşete düşüren haberler gelmeye devam ediyor. ABD Başkanı Joe Biden, verdiği röportajda Afganistan'dan "kaos olmaksızın" ayrılmalarının bir yolunun olmadığını ve ayrılma sürecinin daha iyi yönetilemeyeceğini savundu. Devasa kargo uçaklarının ülkeyi boş terk ettiği iddiası bomba gibi patlarken, CNN International ekibinin başına gelenler ise dünyayı tam anlamıyla dehşete düşürdü. 

119
Taliban, CNN ekibine canlı yayında dehşeti yaşattı! - Sayfa 2

Taliban'ın Afganistan yönetimini sadece dokuz günün ardından ele geçirmesinin ardından tüm dünyanın gözü Kabil'e çevrildi. Sivil halk ülkeyi terk etmeye çalışırken dört bir yandan kaotik görüntüler gelmeye devam ediyor.

219
Taliban, CNN ekibine canlı yayında dehşeti yaşattı! - Sayfa 3

Ülkede kadınlar, Taliban'ın verdiği garantiye rağmen sokağa çıkmaya korkarken, CNN International muhabiri Clarissa Ward'un da bir günde değişen görüntüsü tüm dünyada gündem yaratmıştı.

319
Taliban, CNN ekibine canlı yayında dehşeti yaşattı! - Sayfa 4

CNN International muhabiri Clarissa Ward ve ekibi, Çarşamba günü silahlı Taliban savaşçılarıyla karşı karşıya kaldıklarında Afganistan'ın Kabil kentinden son haberleri dünyaya iletmeye çalışıyorlardı.

419