Magazin
12 Eki 2020 16:03 Son Güncelleme: 12 Eki 2020 16:10

Talat Bulut bombayı patlattı: Nesrin Cavadzade evleniyor!

Oyuncu Talat Bulut, önceki gün Etiler'deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Bulut, 'Yasak Elma' dizisindeki rol arkadaşı Nesrin Cavadzade'nin evleneceğini açıkladı.

Talat Bulut'un, geçtiğimiz günlerde 'Yasak Elma' dizisindeki rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile dans videosu çok konuşulmuştu.

Muhabirlerin dans görüntülerini sorması üzerine usta oyuncu, "Güzel kadınla güzel dans edilir. Darısı eşinin başına, artık düğününde halay çekerim" yanıtını verdi.

Uçankuş'ta yer alan habere göre; gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen konuyla ilgili detay vermeyen Bulut, "Nesrin evleniyor. Sizden kaçıyor. Gerisini siz bulun" diyerek uzaklaştı.

 

'ALF ERKEĞİ VAR DI DA BİZ Mİ SEVMEDİK?'

Geçtiğimiz aylarda Nişantaşı'nda bir mağazadan terlik alırken objektiflere takılan Nesrin Cavadzade, dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı.

38 yaşındaki oyuncu, İbrahim Tatlıses'in dediği gibi; 'Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık kardeşim?' Ben de 'Alfa erkeği vardı da biz mi sevmedik?' diyorum. Alfa erkeği yok. O yüzden kalbim boş" ifadelerini kullanmıştı.