Gündem
12 Haz 2014 16:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:17

Takvim'in 'ihanet' haberine Doğukan Manço'dan yalanlama! (Medyaradar/Özel)

Takvim gazetesinde bugün yer alan 'İhanet mi!' başlıklı haber hakkında Doğukan Manço'nun basın danışmanı bir açıklama yaptı.

Takvim'de yeralan haberin başlığında, 20 aydır Tuğba Manço ile evli olan Doğukan Manço'nun eşini aldattığı ima ediliyordu.

Doğukan Manço'nun basın danışmanı, Takvim'in 'İhanet mi!' başlıklı haberi üzerine şu açıklamayı yaptı:

"12.06.2014 tarihli Takvim gazetesindeki Doğukan Manço hakkında  “İhanet mi!” başlıklı habere istinaden;

Doğukan Manço haberde bahsedilen 10 ve 11 Haziran 2014 tarihlerinde Barış Manço sergisi ve etkinlikleri nedeniyle Antakya ve İskenderun seyahatlerinde olması ile birlikte haberde kullanılan başlık iması gerçeği yansıtmamaktadır. 

Kariyerini DJ ve prodüktör olarak devam ettiren, yaptığı projeleri ve performansları basın aracılığıyla da duyuran Doğukan Manço, fotoğraflarının çekildiği saatlerde stüdyo ve ofisinin bulunduğu Kadıköy’de bulunmaktadır. Fotoğrafta görülen şahıs ise kendisinin iş nedeniyle bir araya geldiği, solist ve kemanist, genç bir müzisyendir.

Özellikle siz değerli basın mensuplarının bildiği üzere tüm müzisyenlerin çalışma saatleri gece saatlerine denk gelmektedir. Doğukan Manço ve misafiri stüdyoda Doğukan Manço’nun yaz sonu çıkacak olan yeni projesi üzerinde çalıştıktan sonra stüdyo civarında yürürken çekilen fotoğrafları ile haberde geçtiği gibi “ihanet” ihtimal dahilinde bile olamayacağı gibi, iş dışında herhangi bir başka ilişki olduğu iması kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

20 aydır Tuğba Manço ile evli olan Doğukan Manço, özel hayatın “özel” kalması prensibini benimseyerek hayatına devam etmektedir."

MEDYARADAR/ÖZEL