Medya
27 Ağu 2011 09:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:44

TAKVİM'DEN YILMAZ ÖZDİL'E AĞIR HAKARET!

BDP'li Bengi Yıldız'ın fotoğraflarını yayınlayan Takvim, haber için 'kepazelik' diyen Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil'e hakaretler yağdırdı.

Bugün sürmanşetinden ’Bu da size kapak olsun’ başlığını atan gazete, Bengi Yıldız’ın tatil fotoğrafının altına "Takvim Bengi Yıldız’ın aşk kaçamağını yazınca Hürriyet’in bekçi köpekleri saldırıya geçti. Yıldız’ı koruma altına alana ’miliyetçi’ kalemler ihracı önleyemedi" yazdı.

Yılmaz Özdil fotoğrafları eleştirmişti

Bengi Yıldız’ın fotoğraflarının yayınlanması tartışma yaratırken en sert tepki Yılmaz Özdil’den gelmişti. Özdil köşesinden Takvim gazetesini eleştirdiği yazısında şöyle yazmıştı:

Birincisi, hiç saklanmadığı halde, hiç saklanmayan insanın gizli gizli fotoğraflarını çekip, “vaaaay” filan diye gazetelere basmak, paparazzilik değil, kepazelik’tir.

İkincisi, çok meraklıysan, Bodrum’da gizli gizli tatil yapan bademlerin fotoğraflarını da bas.

Üçüncüsü, harem-selamlık otelde değil, çıplaklar kampında değil, mayosunu giymiş, aile dostlarıyla normal insanlar gibi yüzüyor. “Toplumun bilgi edinme hakkı” bunun neresinde?

Ha “memleket bu haldeyken, tatil yapıyor” demeye getiriyorsan... Memleket bu haldeyken, TBMM komple tatilde değil mi birader? Henüz yemin etmeyen BDP mi soktu TBMM’yi tatile? TBMM “çalışıcaz” dedi de, Bengi Yıldız “hayır, ben Bodrum’a gidicem” mi dedi?

Üstelik, mevzu tatilse... Tatil yapmayı en çok hak eden mebuslar, BDP mebuslarıdır.