Polemik & Kulis
30 Ara 2013 09:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:50

Takvim'den iki yazara ağır suçlama; 'Kirli ittifak'

Takvim Gazetesi, bugün birinci sayfasından Koray Çalışkan ve Ahmet Hakan'ı topa tuttu..

Takvim Gazetesi, bugün birinci sayfasından Koray Çalışkan ve Ahmet Hakan'ı topa tuttu..

İŞTE O HABER :

Reklam lobisi yine hortladı. Bazı şirketler, Gezi'de kirli tezgaha destek vermişti. Şimdi de 17 Aralık'ı alkışlayanlar ortaya çıktı. Reklam şirketi sahibi olan Radikal Yazarı Koray Çalışkan, Fethullah Gülen'in avukatı kesildi...
 
Devlet içindeki paralel yapılanma, her koldan saldırmak istedi. Bu kirli kampanyaya, bazı reklam ajansları da destek verdi. En belirgin destek, Radikal yazarı Koray Çalışkan'dan geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın sınıf arkadaşı olan Çalışkan, reklam ajansıyla Sarıgül'ün kampanyalarında etkisini gösterdi. Bu kampanyaları, Ahmet Hakan ve İlyas Başsoy ile yürütmeye başladı. 
 
TÜSİAD'IN DAMADI! 
SÜTAŞ'ın patronu ve TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz'ın damadı olan İlyas Başsoy, aynı zamanda Fayda Reklam'ın sahibi. Başsoy, Koç grubunun da en etkili reklamcısı. Koray Çalışkan ise Ahmet Hakan'ın reklam ajansı sahibi ve film yapımcısı olan kardeşleriyle de birlikte hareket ediyor. CHP'ye verdiği destekle dikkat çeken Koray Çalışkan'ın twitter hesabında Cemaat'le ilgili attığı tweetler, ilginç bulundu. 
 
GÜLEN MAĞDURMUŞ! 
Zira attığı şu tweet Fethullah Gülen'e destek veriyordu: "#GüleneİftiraAtma #direntürkiye"... Çalışkan, attığı destek tweetleri için "İnsanlar iftira üzerine çok acı çekti bu ülkede. Fethullah Gülen'e de şu anda terörist deniliyor, hükümete komplo kurduğu söyleniyor. Şu anda mağdur" diyor.