Gündem
20 Şub 2014 11:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:57

Takvim'den Aydın Doğan için bomba manşet! Doğan görünümlü imam!

Gülen'in son ses kayıtları ile Doğan Grubu'yla girdiği savaşı derinleştiren Takvim günün en ilginç manşetine imza attı...

Fethullah Gülen'in internete sızdırılan son ses kayıtları Takvim gazetesinin ilk sayfasında yine ilginç bir manşete konu oldu. Kayıtlarda Aydın Doğan'ın Gülen'e gönderdiği mesajlara dikkat çeken Takvim "Doğan görünümlü imam" başlığı ile dikkat çekti.

Başta Hürriyet olmak üzere Doğan Grubu'nun AKP cemaat savaşında "tarafsızlık" iddiasında bulunduğunu ancak cemaatten yana olduğu iddiasını tekrar eden Takvim, ses kayıtlarının bunu kanıtladığını öne sürdü. "Aydın Doğan paralel yapı ile ilişkisi ortaya çıkınca daha atılmamış manşetler için açıklama yaptı. Doğan'ın gazetesi ise taraflı haberciliğine kulp bulmak için 55 günde üçüncü kez Tarafsızlık Bildirgesi yayınladı." diyen Takvim "bu nasıl tarafsızlık" diye sordu.

SES KAYITLARINDAKİ AYDIN DOĞAN İDDİASI

Sızdırlan son ses kasetlerinde cemaatin Aydın Doğan ve damadı Mehmet Ali Yalçındağ ile yaptığı görüşmenin Gülen'e rapor edilmesi de yer alıyor.

Kayıtlardaki iddialara göre Aydın Doğan görüşmede Gülen'den övgüyle söz etmiş ve "Şu anda gerçek olarak demokratlığı Hocaefendi temsil ediyor” demiş..

Kayıtlarada Aydın Doğan'ın damadı Mehmet Ali Yalçındağ ise yapılan görüşme ise şu sözlerle aktarılıyor;

-"Akşam üzerinde de damadı geldi onunla da konuştuk. Onu biraz diğer taraf etkilemeye çalışıyordu. Bunlardan bahsedince o da rahatlamış oldu. Hocamın ellerinden öpüyorum dedi."

İşte Takvim'in Aydın Doğan'ı hedef alan o manşeti: