Gündem
23 Ağu 2014 15:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:36

Takvim, 'Ölen Bayan' başlığını attı, sosyal medyadan tepki yağdı!

Takvim'in Jak- Georgia Karako çiftinin ölüm haberi için kullandığı başlık tepkilere neden oldu.

İplik markası Ören Bayan'ın eski sahiplerinden 77 yaşındaki Jak Karako ve eşi 69 yaşındaki Georgia Karako dün öğle saatlerinde Beşiktaş'taki evlerinde ölü bulunmuştu.

Bıçaklanarak öldürükleri belirlenen çiftin katil zanlısı olarak da yanlarında çalışan Özbekistan uyruklu F.Y ve G.Y gözaltına alınmıştı.

Karako çiftinin ölüm haberi medyada geniş yer buldu. Takvim gazetesi ise haberi 'Ölen Bayan' başlığıyla duyurdu. Takvim'in kullandığı bu başlık tepki çekti.

Twitter kullanıcıları attığı tweet'lerle Takvim gazetesine tepkilerini ortaya koydu.

@enveraysever2  Takvim adlı boyalı kağıtlar hakkında yorum yapanlara şaşıyorum. Ortada gazete yok ki GAZETECİLİK olsun

@melisalphan  Takvim'den şuursuz gazetecilik örneği. Ören Bayan'dan 'Ölen Bayan' diye başlık türetmişler. Pes

@SevimGozay Ören Bayan markası canlı bir tarih iken, yaşlı Musevi sahipleri cinayete kurban gitti. Takvim zombisi nasıl duyurdu haberi: "Ölen Bayan" !!!

@umitalan Akit ve Takvim, Gezi'den önce "trollere fındık, fıstık atmayın" kategorisindeydi. Gezi'den sonra tüm cenahı kendilerine dönüştürdüler.Bu yüzden Takvim'in "Ölen Bayan" haberi artık ciddiye alınası. Bir zihniyeti temsil ediyorlar, en konsantre haliyle. Tam böyleler işte

@melikekarakarta  Bodrum katlarında pis leğenlerde gıda üretimi yapan kafanın medya versiyonu, "Ölen bayan" diye başlık atan paçavra takvim oluyor.

@leylaalp  "Ölen bayan" başlığı ile bir kez daha emin olduk ki Takvim gazetesi insanlar tarafından çıkarılmıyor

@hknbayhan Takvim "gazete"si  nefret ve düşmanlık yayıyor. Eminim TGC uyesidirler bu "gazeteci"ler. Cemiyet uyuma ihraç et

@cemyilmaz26  Takvim gazetesi, sizin kağıt olarak kulandığınız hamur bozuk...

@YldrmFethi94  Takvim gazetesini yayinlamak icin kesilen agaclara yazik.Olumle ilgili kelime oyunu mu olur gerizekalilar...