Gündem
20 Eyl 2013 11:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

TAKVİM, MUSTAFA KOÇ'U ÇİŞ FOTOĞRAFIYLA VURDU! GEZİ'NİN RÖVANŞI MI BU?

Mustafa Koç'un Gezi olaylarıyla ilgili açıklamasından sonra Takvim Gazetesi bugün gündeme bomba gibi düşecek bir manşet attı.

Takvim Gazetesi bugün çok konuşulacak bir manşetle çıktı. Gazete manşetten yayınladığı bir fotoğrafla Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un denize işediğini iddia etti.

Gezi olayları sırasında Divan Otelini göstericilere açtığı için hükümetin hedefi haline gelen Koç Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, önceki gün gazetelere yaptığı açıklamada "Oraya gelen insanlar arasında 70 yaşında teyze de gördüm, 18 yaşında çocuk da. Bunlar mı Türkiye’ye zarar verecek" sözleriyle Gezi olaylarına ilişkin görüşünü belirtmişti.

Mustafa Koç'un bu açıklamasından sonra hükümete yakınlığı ile bilinen Takvim Gazetesi'nin böyle bir manşetle çıkması ve Mustafa Koç'u hedef alması, GEZİ'nin rövanşı mı sorusunu akıllara getirdi.

MUSTAFA KOÇ, GEZİ OLAYLARIYLA İLGİLİ NE DEMİŞTİ?

Koç Grubu olarak hiç istemeden kendilerini olayların ortasında bulduklarını söyleyen Koç, “Gayet insani bir yaklaşım sergilerken hadise başka mecralar tarafından çok çarpıtıldı. Oraya gelen insanlar arasında 70 yaşında teyze de gördüm, 18 yaşında çocuk da. Bunlar mı Türkiye’ye zarar verecek” dedi.