Taksim'de yılbaşı yoğunluğu dikkat çekti! Atlı polisler tek tek aradı: Galata büyüledi

Yılbaşı önlemleri kapsamında Taksim Meydanı'nda devriye gezen atlı polislere, ilgi yoğun oldu. Taksim'de koronavirüse rağmen müthiş kalabalık dikkat çekti. Polis İstiklal Caddesi'ne girenleri tek tek aradı. Galata Kulesi'nin ışıklandırması büyüledi.

Taksim'de yılbaşı yoğunluğu dikkat çekti! Atlı polisler tek tek aradı: Galata büyüledi - Sayfa 1

Yeni yıla saatler kala atlı polisler, Taksim'de devriye gezdi.

136
Taksim'de yılbaşı yoğunluğu dikkat çekti! Atlı polisler tek tek aradı: Galata büyüledi - Sayfa 2

Meydandaki güvenliği sağlamak için devriye gezen atlı polisleri gören vatandaşlar ve turistler cep telefonlarına sarılıp, fotoğraf ve video çekti.

236
Taksim'de yılbaşı yoğunluğu dikkat çekti! Atlı polisler tek tek aradı: Galata büyüledi - Sayfa 3

İstanbul' da, yılbaşı öncesi Yeditepe Huzur Denetimi yapıldı. Helikopter destekli yılın son denetiminde, şüpheli görülen araçlar durdurulup didik didik aranırken, sürücü ve yolcuların da üst araması yapıldı.

336
Taksim'de yılbaşı yoğunluğu dikkat çekti! Atlı polisler tek tek aradı: Galata büyüledi - Sayfa 4

Yılbaşı öncesi İstanbul'un 39 ilçesinde eş zamanlı olarak Yeditepe Huzur Denetimi yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Özel Harekat, Narkotik Suçlarla Mücadele, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetim Şube Müdürlüğü, Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, Foto Filim Şube Müdürlüğü ekipleri ve Motosikletli Polis Timlerinin katılımıyla 195 noktada gerçekleştirilen denetimlerde, şüphe üzerine durdurulan araçlar didik didik arandı.

436