Gündem
09 Mayıs 2015 09:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:32

Takipçileri isyan etti! Recep İvedik'e Zeki Alasya tepkisi!

Şahan Gökbakar, usta oyuncu için başsağlığı mesajı yerine Recep İvedik 4 filminin reklamını yayınlayınca olanlar oldu.

Usta oyuncu Zeki Alasya dün hayatını kaybetti. Alasya, karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan 2015 tarihinden beri Koç Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyordu.
72 YAŞINDAYDI
Hastaneden yapılan açıklamada, "Karaciğer hastalığı sebebiyle 22 Nisan 2015 tarihinden beri tedavisi devam etmekte olan Zeki Alasya bugün saat 10.32'de vefat etmiştir." denildi.
18 Nisan 1943 doğumlu olan Alasya 72 yaşındaydı.
TAKİPÇİLERİNİ KIZDIRDI
Sanatçının ardından ünlü isimler sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayınladı.
Şahan Gökbakar ise başsağlığı mesajı yerine bugün TV8'de yayınlanacak olan Recep İvedik 4 filminin reklamını paylaştı. Bazı takipçileri Şahan Gökbakar'ın bu paylaşımına tepki gösterdi.


ZEKİ ALASYA "BOŞ ŞEYLER İZLEMEYECEĞİM" DEMİŞTİ
Haldun Dormen ve Şahan Gökbakar arasındaki "Recep İvedik" polemiğine geçtiğimiz sene Zeki Alasya da dahil olmuş, 'Recep İvedik izlemeye harcayacak vaktim yok' demişti.
Ünlü oyuncu ve yönetmen Dormen, "Şahan Gökbakar'la Cem Yılmaz'ı aynı kategoriye koyamayacağım, çünkü Cem Yılmaz büyük sanatçı. Recep İvedik serisi de beni ilgilendirmiyor. Küfrün durduk yere kullanılması beni üzüyor" demiş, Gökbakar da Twitter'ından sanatçıya "Sakin ol ihtiyar. Ona buna sataşacağına, hayatın tadını çıkar" diye seslenmişti.
Bir televizyon programına telefonla bağlanan Zeki Alasya ise "Şahan, Haldun Dormen'e söyledikleriyle yanlış yapmış. Cem Yılmaz'ı ben de çok beğeniyorum. Recep İvedik'i de izlemedim. Öyle boş şeylere harcayacak vaktim yok. Şahan'ı çok beğenirim ama Recep İvedik ile kolay para kazanmanın yolunu seçmiş. Şahan Gökbakar, Recep İvedik için rol teklif etse kabul etmem. Vaktim olsa da Recep İvedik 4'ü izlemeyeceğim" demişti.