Televizyon
25 Nis 2014 10:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:06

Tahta kuleden selam ekrana kilitledi!

Tanıtımlarında genellikle dünya starlarını oynatan THY, son reklamında Iğdırlı çocukları ekrana taşıyarak büyük bir beğeni topladı.

Duygulandıran reklam sosyal medyada günün konusu oldu. 'Türkiye'de uçmadığımız tek bir yer kalsa, dünyadan en çok noktaya uçmuşuz ne fayda' sloganıyla hazırlanan reklam filmi izlenyenleri ağlattı.

NBA oyuncusu Kobe Bryant ve Barcelona'nın yıldız futbolcusu Messi'nin rol aldığı izlenme rekorları kıran reklamların ardından THY, bu kez Iğdırlı çocukların başrolünü üstlendiği reklam filmiyle gündem oldu.

Öyle ki, Iğdırlı çocukların hikayesi, Kobe ve Messi'den daha çok sevildi.

EKRANA KİLİTLENDİK

Türk televizyonlarından aynı anda yayınlanan reklam, küçük-büyük her yaştan kesimi ekrana kilitledi. İzleyenleri duygulandıran reklam filmi Anadolu'nun küçük bir köyünde yaşayan ama büyük hayalleri olan 4 çocuğu anlatıyor.
Iğdır’daki bu çocukların bir hayali var; o uçağın Iğdır’a inmesi.

TAHTADAN KULE

Fakat bunu başarmanın tek bir yolu var: O da bir havaalanı kurmak. Hayallerini gerçekleştirmek için hemen işe koyulan çocuklar tahtadan kule, lambalardan da pist yapıyor.


SOSYAL MEDYADA GÜNÜN KONUSU OLDU

İzleyenleri ağlatan film sosyal medyada da günün konusu oldu. Gözyaşlarına hakim olamayanlar twitter'ı mesaj yağmuruna tuttu.

FİLM TADINDA

Sağlam bir hikaye anlatımı ile 23 Nisan akşamı saat 21:00'de tüm televizyon kanallarında ekrana gelen ve yapım aşaması 3 ayı bulan reklam filmi Lowe İstanbul imzasını taşıyor. Kısa film tadındaki reklamın yönetmen koltuğunda Bahadır Karataş oturdu.

Markanın reklamı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yayına girmesi ve çocukların yüzündeki tebessümü herkese geçirmesi bir tesadüf olmasa gerek.