'Tablet Reis' yıllar sonra ortaya çıktı! Hikayesi sevenlerini hüzne boğdu

Yıllar önce tablet kutusundan çıkardığı hıyar videosuyla tanınan Onurcan Güzel sosyal medyada uzun bir süre konuşulmuştu. Son olarak tarzını yenileyen fenomenin son hali çok konuşulmuştu. Tablet Reis YouTuber Testo'nun yayınladığı videoda hayatına dair bilinmeyenleri anlattı. Daha önce intihara kalkıştığını söyledi. Ünlü fenomenin sözleri yürek yaktı.

'Tablet Reis' yıllar sonra ortaya çıktı! Hikayesi sevenlerini hüzne boğdu - Sayfa 1

Tablet kutu açılımı videosunda kutudan salatalık çıkmasıyla 'Hıyarın tadına bakalım' demesi sonrası bir dönem sosyal medyanın gündemine damgasını vuran 'Tablet Reis' imaj değişikliği yapmıştı. Yeni imajıyla gündeme gelen fenomen acı dolu hikayesiyle herkesi üzdü.

110
'Tablet Reis' yıllar sonra ortaya çıktı! Hikayesi sevenlerini hüzne boğdu - Sayfa 2

İNTİHAR İTİRAFI

İnternetin unutulmaz fenomenlerinden biri olan Onurcan, 8 yıl önce çektiği bir tablet açılım videosuyla adını geniş kitlelere duyurmuştu.

210
'Tablet Reis' yıllar sonra ortaya çıktı! Hikayesi sevenlerini hüzne boğdu - Sayfa 3

Küçük yaşta tablet kutusundan hıyar çıkardığı videosu ile hayatımıza giren ve 24 yaşındaki "Tablet reis" olarak bilinen Onurcan Güzel'in yıllar içindeki değişimi uzun süre konuşuldu.

310
'Tablet Reis' yıllar sonra ortaya çıktı! Hikayesi sevenlerini hüzne boğdu - Sayfa 4

Hemen hemen hakkında çok az bilgiye sahip olduğumuz 'Tablet Reis' zorluklarla dolu hayatını ilk kez Testo Taylan'ın çektiği son videosunda anlattı.

410