Suvivor 2024 All Star'da bir ilk yaşandı! Düellonun kazananı belli oldu

'Survivor 2024 All Star'ın üçüncü bölümü TV8'de yayınlandı. Birbirinden güçlü rakiplerle nefes kesen bir sezon olacağını hissettiren yarışma, üçüncü bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İşte detaylar...

Suvivor 2024 All Star'da bir ilk yaşandı! Düellonun kazananı belli oldu - Sayfa 1

Birbirinden güçlü isimler ile birlikte soluksuz izlediğimiz Survivor 2024 All Star'ın üçüncü bölümü yayınlandı. Aksiyon dolu yarışmada öne çıkanlar şu şekilde:

İlk dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takımdan konseyde Doğukan Manço'nun adı çıkmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda da kaybeden mavi takımdan Yaman'ın adı çıkmıştı.

19
Suvivor 2024 All Star'da bir ilk yaşandı! Düellonun kazananı belli oldu - Sayfa 2

'HAKAN ABİ ZEHİRLİ BİR YILAN'

Yaman, "Herkes benim ismimi yazdı. Yani Hakan abi ikinci dokunulmazlık oyunu bitti, mağlup olduk. Hakan abi diyor ki Özgür abiye, 'Bir strateji yapacağım' diyor. Kendi ismimi yazdırabilirim diyor. Sonra adaya geldik, toplandık. Herkese diyor ki 'Benim ismimi belki size yazdırabilirim, siz ne düşünüyorsunuz'. Abi bir iyilik yapacaksan, o iyiliği söylemeyeceksin. Benim önümde söylemeyeceksin veyahut insanların nabzını ölçmeyeceksin. Hakan abi zehirli bir yılan." dedi.

29
Suvivor 2024 All Star'da bir ilk yaşandı! Düellonun kazananı belli oldu - Sayfa 3

'YANLIŞ ANLAŞILDIM'

Hakan, 'Survivor hayatımdaki dördüncü sezonum. Panaroma'sı her şeyi. Belki de içimin en buruk olduğu günlerden biri. Çünkü aklıma gelen başıma geldi. Biraz yanlış anlaşıldım. Hem karşıda Doğukan tarafından yanlış anlaşıldım hem de takım arkadaşlarımın bazıları yanlış anladı. Daha da önemlisi kendisine yardımcı olmaya çalıştığım Yaman beni yanlış anladı. Burada benim amacım gerçekten zayıf gördüğüm bir Doğukan'a karşı takımdan kuvvetli olabilecek birisinin karşına çıkıp Doğukan'ı yenmesi ve bir adayımızı içeri almaktı." ifadelerini kullandı.

39
Suvivor 2024 All Star'da bir ilk yaşandı! Düellonun kazananı belli oldu - Sayfa 4

'RESMEN AÇLIKLA MÜCADELE EDİYORUZ'

Merve, "Açız. Adaya geldiğimizden beri resmen açlıkla mücadele ediyoruz. En zor Survivor başlangıcını bu sezon yapmış olabilirim. Ne yiyeceğimiz vardı, ne palamız, hiçbir şeyimiz yoktu. O yüzden ödül oyununda bizim adadaki performansımızı arttırmamıza çok fazla önem taşıyor" dedi.

49