Televizyon
10 Kas 2012 13:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:21

SUSKUNLAR'IN OYUNCUSUNA VATİKAN'DAN ÖDÜL!

Suskunlar dizisinin oyuncularından Murat Yıldırım, 11 yıldır düzenlenen Giuseppe Sciacce Ödülleri'nde Sinema dalında ödüle layık görüldü.

Şimdiye kadar rol aldığı yapımlarda yurtdışında da büyük beğeni toplayan Murat Yıldırım’ın başarısı Vatikan tarafından da takdir edildi. Rol aldığı diziler Ortadoğu ve Balkan’larda yayınlanan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Murat Yıldırım, 11 yıldır düzenlenen Giuseppe Sciacce Ödülleri’nde Sinema dalında ödüle layık görüldü.
 
Devlet yöneticileri ödül töreninde
 
Yurtdışında ciddi bir izleyici kitlesi olan ve geçtiğimiz ay Roma’da düzenlenen Fiction Fest’te gösterilen Suskunlar dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım ödülü almak üzere yarın Vatikan’a uçacak. Ödül töreninde İtalya’nın yüksek yöneticileri, bakanları ve senato üyeleri de bulunacak. Türkiye ve Türk dizi-sinema sektörü için de önemli bir tanıtım fırsatı olan tören 10 Kasım Cumartesi günü Pontificia Urbaniana Üniversitesi’nde düzenlenecek. Vatikan’ın en önemli kültürel organizasyonlarından biri olan ve dini bir bayramda hayatını kaybeden mimar Gıuseppe Scıacca adına bu yıl 11’incisi gerçekleştirilecek olan törende 9 ayrı kategoride ödül dağıtılacakken; eğlence, kültür ve iş dünyasının önde gelen isimleri de törende bulunacak.
 
Başarılı oyuncu Murat Yıldırım katılacağı ödül töreni ile ilgili şunları söyledi ‘’Böyle bir ödüle layık görüldüğüm için önce şaşırdım, şimdi ise gururluyum. Ülkemi yurtdışında temsil edebilmekten mutluyum’’ dedi.